Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek maradjak az...

Szerintetek maradjak az albérletben, vagy ingázzak inkább?

Figyelt kérdés
Mától vagyok gyakorlaton oviban. Ez összesen 8 nap. Az albérletet megtartottuk, mint ahogy eddig is. Először úgy volt hogy az albiban maradok, de a 10. emeleten van, és olyan meleg van hogy szinte kibírhatatlan. Se légkondi,semmi.Az egyik ablakon pedig dől be a meleg,mert nincs rajta redőny, és odatűz a nap. Egész éjjel jó ha tudtam aludni 3 órát. Értelem szerűen ilyen fáradtan nem éppen előnyös gyerekek közé menni. Otthonról az 5:18-as vonattal kellene elindulnom hogy beérjek. Igazából gyakorlatról hogy ma visszajöttem, ma se kezdtem el tanulni vagy háromig, addigra meg haza is érnék. Szóval ezen a téren nem vesztenék sok időt. De otthon lényegesen jobban alszom, mert nincs ilyen dög meleg, és mellesleg nem vagyok egyedül mint most itt, amit szintén nem viselek túl jól.

2020. júl. 1. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon úgy tűnik a megfogalmazásból, hogy már tudod a választ a kérdésedre, csak megerősítésre vársz :) Ha majdnem minden szempontból jobb otthonról bejárni, akkor nyilván azt érdemes választani, de hadd ne nekünk kelljen helyetted dönteni.
2020. júl. 1. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is úgy tűnik, hogy itt az otthonmaradás felé húzunk. Ha azt vesszük, hogy már alapból is nagyon 50-50 a dolog, akkor szerintem arra rájön a döntőfaktor, azaz hogy az albérlet extra kiadás, holott nem vagy vele előrébb.
2020. júl. 1. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem egyértelmű? Ingázzá!
2020. júl. 1. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

én 15 éven keresztül indultam az 5:18-as vonattal... kibírható!

a panel meg nem bírható ki!!!!

a betonnak nagy a tehetetlensége a hővel kapcsolatban. lassan melegszik fel és lassan hűl ki, Amikor lemegy a nap elkezdi kisugározni a hőt amit magába szívott nappal és egész éjjel fűti a lakást...

minden tiszteletem azoknak akik klíma nélkül élnek panelban!

2020. júl. 1. 20:05
 5/7 anonim válasza:
Hol laksz? Mivel járnál be és hová?
2020. júl. 2. 12:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Vonattal járnék be. De azt hogy hol lakok és hová megyek, azt inkább nem írnám ki ha nem gond. De csak kb. 1 hétről lenne szó. Ma már hazajöttem, mert teljesen kikészített az egész. Az oviban a gyerekek feltöltenek. Szeretem őket, ott jól érzem magam. Az albiban is elvoltam az ovi után pár órát a dög melegben, de aztán valahogy elfáradok. Gondolom az alváshiány miatt is, hogy a melegben, meg tök egyedül nem tudok aludni. Az első este óta meg minden nap sírtam este, pedig nem vagyok sírós típus, annyira rossz volt. A vonaton meg egyik szaktársammal utazom.
2020. júl. 2. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a körülmények nem alkalmasak lakhatásra:D Sajnos két rossz közül az kevésbé rossz lesz, az ingázás.
2020. júl. 3. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!