Komáromból Budapestre ingázni nagyon fárasztó?
Ha megnézzük csak 1 óra hossza az út vonattal és kocsival is a belvárosig, szóval nem mondanám lehetetlennek.
Én évek óta úgy járok be, hogy busszal 40 perc be, 15 perc séta a kampuszig, majd hazafele megint séta a buszvégig és 1 óra a hazaút. (Dugó. Mindig.)
És sosem volt ezzel gondom, bár függ az órarendedtől is, mert nekem ezzel szerencsém volt, hogy csak heti 3-szor kell/kellett bejárjak.
Ha pedig nem megoldható a kolesz, sem az albérlet, akkor mindenképp ez a legmegfelelőbb út a számodra, és nem is teljesíthetetlen. Meg ugye a spórolás érdekében én akkor is ezt a megoldást választanám ha meg is tehetném, hogy ki vegyek egy lakást. Mert nem nagy táv, és felesleges ezért kidobni havi akár 100 ezret lakásra.
ha például ic-vel jársz akkor nemhiszem, azért az elég gyors bár ha jól tudom, csak 2 óránként jár és akkor sakkozni kell, hogy elérd, én koleszban lakom simán megoldható a tanulás
plusz ha szerzel barátokat sokkal nehezebb lesz velük egyetem után programokat szervezni, pl beülni egy kávéra, állatkertbe menni, stb.
Ha az egyetem "releváns épületei"(ahol az órák vannak) nincsenek messze Kelenföldtől/Keletitől, akkor minden további nélkül lehet.
Én csináltam, Bp-re, ki lehet bírni.
Óránként IC + Személy + Néha Gyorsított a 6-os G10-es elég a 8 órás órákra, és este elég sokáig van az IC ütem is, szóval szerintem simán ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!