Máshol is mindig elromlik valami a lakásban/házban vagy minden tökéletes?
Nálam mindig elromlik valami mióta itt lakok. Két éve költöztem ide. Valami eredetileg is rosszul működött (két ajtó meg csap) de olyan is van ami ki lett cserélve vagy megjavítva és megint nem tökéletes. Például a csap a mosogatónál volt már javítva de nem jól működik.
Az ajtók közül valamelyik elromlott mikor egészen idáig jó volt. A wc-vel is volt már probléma. Az erkélyen a korlát amúgy is rossz volt. Az erkélyajtó meg jó volt, új ajtó de letört egy fontos része.
Nálatok is ez van hogy valami folyton elromlik?
Vagy nálatok minden vadiúj?
Ez természetes dolog mert előbb-utóbb minden tönkremegy vagy a munka nem volt megfelelő?
Titeket nem idegesít nagyon? Engem igen, ráadásul erre elmegy csomó pénz és másra így nem marad.
Költözéskor sok minden fel lett újítva de nem minden.
Úgy vettem házat, hogy folyamatos felújítással teszem rendbe, költözéskor csak a legszükségesebbet, a festést csináltuk meg.
Onnantól 5 éven át minden nyáron csináltam valamit a házon ,ház körül:vízvezeték csere, villany csere, újabb festés, tető, csatorna, stb. Amikor eladtam, megfogadtam, csak úgy veszem a következő házat, hogy a nagy melókat, cseréket egyszerre, egyben csináltatom meg. Ha kell, hitelre. De ahol most lakunk, ott is előttem még a vezetékcsere az egyik szobában, festés, beépített polcok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!