Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Máshol is mindig elromlik...

Máshol is mindig elromlik valami a lakásban/házban vagy minden tökéletes?

Figyelt kérdés

Nálam mindig elromlik valami mióta itt lakok. Két éve költöztem ide. Valami eredetileg is rosszul működött (két ajtó meg csap) de olyan is van ami ki lett cserélve vagy megjavítva és megint nem tökéletes. Például a csap a mosogatónál volt már javítva de nem jól működik.

Az ajtók közül valamelyik elromlott mikor egészen idáig jó volt. A wc-vel is volt már probléma. Az erkélyen a korlát amúgy is rossz volt. Az erkélyajtó meg jó volt, új ajtó de letört egy fontos része.

Nálatok is ez van hogy valami folyton elromlik?

Vagy nálatok minden vadiúj?

Ez természetes dolog mert előbb-utóbb minden tönkremegy vagy a munka nem volt megfelelő?

Titeket nem idegesít nagyon? Engem igen, ráadásul erre elmegy csomó pénz és másra így nem marad.

Költözéskor sok minden fel lett újítva de nem minden.

2020. aug. 3. 08:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a való életben. Nálunk épp a kazán van rottyon, közel hétszámjegyű kiadás lesz... :(
2020. aug. 3. 09:10
 2/12 anonim ***** válasza:

Tavaly augusztusban vettem a lakásom. Elromlott a WC Schell öblítő szelep, kicseréltem tartályosra, elromlott a konyhai csap, azt nem tudtam leszedni a mosogatótàlcáról, mert rá volt rohadva, lecseréltem tálcástul a csapot, de akkor már a konyha bútort is ugyis avittos volt... Ja és akkor jöttem rá, hogy a csap alatti elzárók sem jók :D 1 vagy 2 villany kapcsolónk is elromlott tavaly óta, a fürdőszobai csapot is le kellett cserélni, a mosdó az repedt volt, alul szivárgott, de nem tudtuk, a csap meg nem rég ment tönkre, kilukadt az öntvény. A kád lefolyója meg amikor elkezdtük használni kiderült, hogy nem folyik le, szét kellett szedni, bele volt száradva /kövesedve minden. Egy élmény volt ott fetrengeni a kád alatt. (panel lakás, elég szűk a hely a fürdőszobában ) Télen derült ki, hogy az egyik radiátort nem lehet elzárni, abban a szobában egész fűtési szezonban nyitva kellett tartani az ablakot. Azt most cseréltettem le pár napja

Ilyen egy 10-15 éve nem lakott lakásba beköltözni. Mosógépünk is tönkrement (hoztuk magunkkal, már régi volt). Most az erkély ajtóval és a nagy szobai ablakokkal illetve redőnyökkel szenvedünk, tavaly ősszel kicseréltettem a nyílás zárókat, mert volt törött, csukhatatlan, nyithatatlan stb, de ezek az új műanyagok meg ha rá süt a nap, megszorul, ha lehül csak akkor lehet normálisan használni,akkor vissza megy, de addig ha le van húzva a redőny nem is lehet mozdítani. Porszívónk is elromlott tavaly óta, így már az is új. Gáztűzhely is olyan volt, hogy ha nagy nehezen meggyújtottad, el aludt, azt is le kellett cserélni.

2020. aug. 3. 09:35
 3/12 anonim válasza:
Nálunk is mindig valami elromlik. Egyszer a számítógépem mondja be az unalmast, egyszer a klíma áraszt büdöset, aztán a konnektorba beégett egy régi elosztó, és elkezdett olvadni, aztán a tv bemondja az unalmast, akkor javító, majd utána nem lehet leereszteni a redőnyt, aztán a szunyogháló kilyukad. (Ezt olyan 3 év alatt). Aztán eldugult a mosogató lefolyó is...
2020. aug. 3. 10:22
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Az előző lakásunkban volt ilyen. Az égők "maguktól" robbantak szét, minden elromlott, és egyéb érdekességek.Amit onnan hoztunk át-szintén.

Amióta eljöttünk onnan nincs ilyen és már nem is lesz, mert tudjuk kezelni.

2020. aug. 3. 11:20
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
+Az összes csap, lefolyó, vezeték, bútor, gépek 5 év alatt.
2020. aug. 3. 11:23
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

+Tudjuk, hogy nem volt tiszta a lakás atmoszférája alapból, erre még egy személy rá is tett egy lapáttal. Szóval mindent tudunk. A növényekbe öntött vegyszerről is tudunk, és a gyerek holmik szétszalkításáról is, és a szennyesek, mosásra váról leöntése Domestossal is, az sem volt "véletlen" Mindent tudunk. A plusz kulcsot is mivel ki-és bejárt az illető. Egyszer pont akkor lépett be az ajtón, amikor a legnagyobb gyerek bent volt a szobájába, aki remegve hívott fel engem, hogy bejött valaki.

A zsidótemetős buliról is tudunk, mikor a legnagyobb gyerekemet rendszeresen egy nő hivogatta, hogy hol a zsidótemető, mikor megy már oda a lányom, meg én és a névtelen hívásai éjjel-nappal.

2020. aug. 3. 11:27
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

Ha már lúd, akkor legyen kövér alapon a nagyérdeműnek:)

A kocsikaristolásokat ki is felejtettem, meg a gumikiszúrásokat.

2020. aug. 3. 11:29
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
*aki remegve hívott fel engem, hogy bejött valaki.Én meg a buszon ültem akkor elég hosszú időnek tűnt az a 3 megálló mire haza ért.
2020. aug. 3. 11:32
 9/12 anonim ***** válasza:
haza értem
2020. aug. 3. 11:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, ez normális.

Én úgy csinálom, hogy tavasszal és ősszel tartok fenn 2-3 hónapot javításra, karbantartásra, ami nem sürgős. Bármi romlik el, hagyom úgy addig.

Így kímélem az idegrendszeremet.:)

2020. aug. 3. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!