Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi a teendő a kéménye...

Ilyenkor mi a teendő a kéményesekkel?

Figyelt kérdés
Jöttek kéményesek, akik azt mondták, hogy a fürdőszobában lévő ablakra légáteresztőt kell szereltessek vagy megbüntetnek. Erre azt mondták, hogy ezt nekem kell kifizetni. Pénzem nincsen rá sajnos. Ilyenkor mi a teendő? Gondolom nem kötelezhetnek rá

2020. aug. 1. 16:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy 4600 ft-os tételről beszélünk...
2020. aug. 2. 07:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Ha leszedem az ablakot az is jó, nem?
2020. aug. 2. 12:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Kétségkívül hatékony szellőztetés, bár nem értem, hogy mire jó ez a csakazértis hozzáállás...
2020. aug. 2. 13:21
 14/16 A kérdező kommentje:
A kéményesek állnak csakazértisúgy hozzá, az meg a másik, hogy ha átfúrnák az ablakot, az kívűlről nem túl esztétikus ezzel csökkentve a ház értékén, illetve a zajok is 1-2 decibellel jobban hallatszódnának
2020. aug. 2. 14:30
 15/16 mindentudó99 ***** válasza:
Megveszed a szellőzőt berakod. Minek variálsz annyit.
2020. aug. 2. 14:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem elég,ha leszeded az ablakot,ki kell szedni a zsanért,akkor elfogadják!

Tapasztalat!!!

Az én történetem,hogy lakásfelújításkor teljes gázfelújítás is volt. A konyhaablak erkélyre nyílik,ami be van üvegezve. Csak akkor kaptam meg az engedélyt(gáztúzhely a konyhában),ha leveszem az erkély ablakát,és a zsanért is levágom. Ugyan is vélelmezik,hogy ha elmennek,visszaraktam volna...Megtettem,levágtam,-egy hét múlva vissza hegesztettem,és kész.

Kell az a rés szellőző,és kész!De te tudod...

Ha becsavarós az ablak zsanérja,kitekered a két elemet a tokból,és kész,ha elmentek,visszahajtod,ablak vissza,ennyi...ezt két évente megcsinálod.

2020. aug. 2. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!