Eldugult szemétledobónál mi a teendő?
Miért ciki levinni a szemetet? :D
Amúgy én megpróbálkoznék a gondnokkal, nem igazán érdekelne hogy kit gyanúsít.
Szerintem téged fog a legkevésbé gyanúsítani, ha te szólsz neki. Találkozott már a jelenséggel, hidd el.
Amúgy egyáltalán nem ciki levinni a szemetet...
Hát nem az utcai közkukába kell levinni, hanem a szemétledobóhoz, ahová pottyan a szemét.
Én pl amíg működött a ledobó se használtam sose, egy tisztességes méretű zsákot nem lehetett leküldeni vele.
Oda nem lehet levinni. A szemét egy nagy konténerbe pottyan, ami egy zárt helyiségben található. Ez kulcsra van zárva, mert állítólag"áldatlan állapotok" uralkodtak ott. Így ahhoz kulcsunk nincs. Ki van írva, hogy mindenki használja a ledobót. Alighanem ezért is dugult el : valaki akkorát akart ledobni, ami nem fért le. Én például mindig nyitott szájjal teszem be a zacskós, hogy minden ki tudjon hullani, nehogy elduguljon.
A régi lakásban en is inkább levittem, mert ott volt rá lehetőség.
Szólj a közös képviselőnek.
Lesznek ott nagyobb bajok is, mint a dugulás. Pl. bogarak.
Ahol én lakom, ott az egész városban már kb. 35 éve betiltották a szemétledobók használatát. Nyilván nem véletlen.
Szerintem már csak Pesten vannak olyan házak, ahol használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!