Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Eldugult szemétledobónál mi a...

Eldugult szemétledobónál mi a teendő?

Figyelt kérdés
Vittem volna a szemetet, de nem tudtam kinyitni, mert valami szemét fel van akadva. Közvetlenül nálunk, szóval valaki a mi emeletünkről dugította el. Ha szólok a közös képviselőnek /gondnoknak (nem is tudom kinek kell), nem fog engem gyanúsítani? Egyáltalán kerül az pénzbe, hogy megoldják a problémát? A bejelentéstől számítva mennyi idő lehet kidugítani? Mert most levittük a szemetünket egy utcai szemetesbe, de azért ez elég ciki, hosszútávon nem megoldás.
2020. júl. 2. 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért ciki levinni a szemetet? :D

Amúgy én megpróbálkoznék a gondnokkal, nem igazán érdekelne hogy kit gyanúsít.

2020. júl. 2. 11:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Azért ciki, mert az utcai kis kukák nem arra vannak kitalálva, hogy valaki egy zsák szemetet gyömöszköljön bele, hanem mondjuk egy csoki papírt vagy zsebkendőt. A klasszikus narancssárgába például bele sem fér, annyira szűk a szája. Ráadásul azonnal meg is telik vele.
2020. júl. 2. 11:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem téged fog a legkevésbé gyanúsítani, ha te szólsz neki. Találkozott már a jelenséggel, hidd el.

Amúgy egyáltalán nem ciki levinni a szemetet...

2020. júl. 2. 11:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Marmint zöld kuka. Nem tudom miért narancssárgára emlékeztem
2020. júl. 2. 11:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem az utcai közkukába kell levinni, hanem a szemétledobóhoz, ahová pottyan a szemét.

Én pl amíg működött a ledobó se használtam sose, egy tisztességes méretű zsákot nem lehetett leküldeni vele.

2020. júl. 2. 11:39
 6/12 A kérdező kommentje:

Oda nem lehet levinni. A szemét egy nagy konténerbe pottyan, ami egy zárt helyiségben található. Ez kulcsra van zárva, mert állítólag"áldatlan állapotok" uralkodtak ott. Így ahhoz kulcsunk nincs. Ki van írva, hogy mindenki használja a ledobót. Alighanem ezért is dugult el : valaki akkorát akart ledobni, ami nem fért le. Én például mindig nyitott szájjal teszem be a zacskós, hogy minden ki tudjon hullani, nehogy elduguljon.

A régi lakásban en is inkább levittem, mert ott volt rá lehetőség.

2020. júl. 2. 11:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát ne a közkukába dobjátok bele...
2020. júl. 2. 11:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az igen. Milyen helyen laksz te, hogy lezárják a helyiséget, meg retkesen hagyják? Jobb inkább a sugulással szarkodni, gondolom minden héten akar egy dugulás emiatt.
2020. júl. 2. 11:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Én két hónapja lakok itt, eddig nem tapasztaltam dugulást. (Attól persze lehetett). Nekem is furcsa volt és bosszantó is, mert sokszor sakkozni kell, hogy mi fér be és mi nem. De sajnos ez van. Több szomszédot is kérdeztem, nincs-e hozzá kulcs, de azt mondták nincs, mert nem veletlenul zárták le.
2020. júl. 2. 11:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szólj a közös képviselőnek.

Lesznek ott nagyobb bajok is, mint a dugulás. Pl. bogarak.

Ahol én lakom, ott az egész városban már kb. 35 éve betiltották a szemétledobók használatát. Nyilván nem véletlen.

Szerintem már csak Pesten vannak olyan házak, ahol használják.

2020. júl. 2. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!