Tegyük fel,hogy pl. a barátnőm elmegy egy cukrászdába,ahol leül a WC-re.Utána hazamegy és ráül otthon az ő Wc-jére is.A cukrászdai Wc-ről a saját Wc-jére átviszi a baktériumokat,de közben a bugyija nadrágja is fertőzött lesz.Aztán ha elmegyek én is a barátnőmhöz és ráülök az ő Wc-jére akkor már én is továbbítom a fertőzést.
Ezért én ha valakihez elmegyek és hazaértem azonnal zuhanyzok,ha véletlenül mégis elmegyek wc-re utána azt lefertőtlenítem,sőt ha valaki más a családból wc-zik akkor mielőtt én használnám domestos kendővel áttörlöm.
szerintem ez nem bakteriális, hanem mentális probléma, fordulj szakorvoshoz, ezeket a mániás tüneteket felismerve a betegségek korai stádiumában jó arányban követi teljes gyógyulás.
És egyáltalán nem vicceltem.
2010. júl. 31. 15:38
12/21 anonim válasza:
Te beteg vagy!!!
2010. júl. 31. 15:47
13/21 anonim válasza:
a baktériumok kb 4 óráig életképesek gazdaszerv híján.
2010. júl. 31. 16:08
14/21 anonim válasza:
ma 14:21-nek
Ott a pont..Neki van igaza,és tanulj kérdező..Nem egy wc fogja okozni a vesztedet....
2010. júl. 31. 16:17
15/21 anonim válasza:
Ha nem turkálsz a szádban a kezeden elvan mint a befőtt aztán meghal. Kaja elött mossál kezet ennyi. Meg mikor hazaérsz de sztem ezek a dolgok alapok. PUBLIKUS helyen ne ülj rá. Akkoris ha csaj vagy, megoldod állva v gugolva. Otthon, ismerösnél, barátnál meg ráülhetsz nyugodtan valszeg ök is szoktak fertötleniteni idönkent.
2010. aug. 2. 14:49
16/21 anonim válasza:
Egyrészt van az embernek immunrendszere is. Másrészt a vendéglátóhelyeken kötelesek óránként fertőtleníteni a wc-ket (sok helyen látod is a kifüggesztett takarítási rendet), szóval olyan töménységben azért nincsenek veszélyes baktériumok, vírusok az ülőkén, hogy azt wc-ről wc-re ülve továbbvigyék. Meg ugye annak sem nagy az esélye, hogy az elmúlt egy órában pont olyan használta a wc-t, akinek valami ragályos nyavalyája van. Arról már nem is beszélve, hogy egy átlagos méretű felnőtt embernek az ülőkével csak a combja érintkezik, a comb egészséges bőrén keresztül meg elég nehéz megfertőződni bármivel is. Pici gyermeklányoknak rosszabb a helyzetük, mert ők még a méretüknél fogva nem felállnak a wc-ről, hanem lecsúsznak róla, így a nemi szervük is érintkezik az ülőkével.
2010. aug. 2. 14:59
17/21 A kérdező kommentje:
de épp az h olyan lesz a combom,akkor ha felöltözöm akkor a nadrágom is,ha otthon ráülök a wc-re akkor már az is fertőzött lesz és hiába megyek el fürdeni,ha utána megint wc-zek akkor már beviszem az ágyba is és így tovább...
2010. aug. 2. 15:17
18/21 anonim válasza:
Akkor képzeld el, hogy a cipőd talpa az utcán érintkezik mindenféle kutyaszarmolekulával és egyébbel, aztán beviszed az előszobába, ha ott le is veszed a cipőd, zokniban is mászkálsz, tehát máris továbbvitted a szőnyegekre, onnan éjszaka mezítláb akár az ágyadra is felviheted, ha másnap fordítva teszed fel a lepedőt, akkor meg mindjárt a fejed alatt van a szörnyűséges baktérium.
Élni veszélyes. Felelőtlenség volt megszületni.
2010. aug. 2. 18:19
19/21 anonim válasza:
Akkor ezek szerint felesleges fürdeni... Meg szarj oda, ahol fekszel, meg eszel, mert úgy is teleleszel baktériumokkal...
2010. aug. 2. 23:30
20/21 anonim válasza:
Előzőnek:
kell a higiénia, senki nem mondta, hogy felesleges fürdeni. De olvasd el, amit a kérdező írt. A saját családtagja után is Domestos-szal lesikálja a wc-ülőkét, mielőtt ráül. Ez már beteges. Mellesleg a Domestos a bőrrel érintkezve ezerszer ártalmasabb, mint némi baktérium.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!