Gáz bekötése mennyibe kerül, kell-e terv? Gondolom igen.
Kb. 150-200.000.-Ft
Időben 1-3hónap.
Először terveztetni kell, a terv ára 30-50.000.Ft
Olyan 20-30 ezer a terv, ha egy nevesebb mérnökkel csináltatod. Kb 100.000 ezer a bekötés. Szóval, lehet, hogy 80 ezer, de az is lehet, hogy 120 (habár én úgy gondolom, h 120 nem lesz, az elég drága)
Nálunk a víz bekötése 60 ezer volt + 20 ezer az akna, plusz 20 ezer a terv. Az áram cakk-pakk 88 ezer volt. A gáz még nincs bent, de előre láthatólag mindennel együtt az sem lesz több 100 ezernél.
Most beszéltem a főgáz honlapján található telefonszámon keresztül elérhető központi ügyfélszolgálattal, ahonnan a terveztetési helytartóságra kapcsolatak. Ott egy szétdohányzott hangú, unott flegma nő fogadta a hívásomat aki arról tájékoztatott, hogy a gáz kerítésen belülre való bekötése 800 ezer forint, és akkor még semmi se történt csak egy cső kiáll a földből. (utána jön a gázóra, aztán a vezeték a házig, a házba bevinni, rátenni a gázkazánra, s onnantól kezdve minden hónapban fizeted a csekket, ami a készenléti díjat tartalamzza ha fűtessz ha nem.)
na én itt egy nagyot röhögtem, és jeleztem hogy minden tárgytalan, kezét csókolom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!