Be akarom építeni a tetőterünket, de úgy hallottam, hogy kell engedély meg építési vezető meg terv, és ez százezrekre rúghat.70m2-es lenne a tetőtér, nem tudom, hogy érdemes-e engedélyeztetni?
Hát szerintem nem ellenőrzi a kutya sem hacsak nincs valami rosszakaród aki felnyom. De igen elvileg engedélyeztetni kell a terveket.
Szerintem a google earth-ról nem igen tudnak érdemleges adatokat megállapítani. Legfeljebb ha kimennek és megnézik. Másrészt meg kitudja mikori felvételek vannak a google earthon...
Igaz. És elég egy szomszéd, akinek nem vagy szimpatikus.
De tekintve, hogy nem egy kis beruházás, az a pénz már nem oszt, nem szoroz, százezrekre azért nem rúg, pár tízezer. Terv nélkül meg hogy gondolod? Értesz a statikához, építőanyagokhoz, ismered az előírásokat? Mert azért nem mindegy. :D
Btw ha van ablak a tetőtéren, előbb-utóbb tuti lebuktok, és a büntetés jócskán több lesz. Megéri?
Hali!
minden féle képen járd ki a hivatalos utat, engedéllyel, tervvel, mindennel, mert a büntetést lehet több százezer.
Múlt héten készítettem el, egy 92m2-es ház tetőtér beépítésének a dokumentációját. az ügyfélnek 90ezret számláztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!