Normális ha így gondolom?
Tegyük fel,hogy pl. a barátnőm elmegy egy cukrászdába,ahol leül a WC-re.Utána hazamegy és ráül otthon az ő Wc-jére is.A cukrászdai Wc-ről a saját Wc-jére átviszi a baktériumokat,de közben a bugyija nadrágja is fertőzött lesz.Aztán ha elmegyek én is a barátnőmhöz és ráülök az ő Wc-jére akkor már én is továbbítom a fertőzést.
Ezért én ha valakihez elmegyek és hazaértem azonnal zuhanyzok,ha véletlenül mégis elmegyek wc-re utána azt lefertőtlenítem,sőt ha valaki más a családból wc-zik akkor mielőtt én használnám domestos kendővel áttörlöm.
:D
De örülök, hogy én nekem állva kell pisilnem:D Barátnőm mindig hord amgánál ilyen felrtőtlenítőkendőt meg ilyen wcülőke papírt... és ha kell mennie vmi ilyen wcre amit mások is használak akkor úgy végzi el...
De az az én véleményem, hogy ha mindentől véded a szervezeted, te leszel az aki mindig mindenhol elkap minden betegséget és baktériumot, mert a szervezeted sosem találkozott a gyengébb fajtájával, ami ellen már emgcsinálta az ellenanyagot... Most biztos azt mondod h hülyeség, de anyukőám régesrégen védőnéni volt, és elmagyarázta, hogy a védőoltások nem védőanyagok a vírus ellen, hanema vírus gyengített változatait adják be neked, hogy a szervezeted megszokja és tudjon majd az erősebb ellen védekezni...
Akkor lehet abban vmi amit én modntam nem?:P
19/f
azért ne ess túlzásba... ha tudnád milyen baktériumok vannak egy busz ülésen vagy metró kapaszkodón, előbb nyalnád körbe anyilvános wct :-o
ott aztán tényleg minden...az is, ami a wc-n van, azaz széklet, vizelet, egyéb emberi váladékok, de emllett mindenféle állatoktól származó váladék, szőr, rovarok maradványai, iszony durva baktériumok, rohadt ételek, húsok maradványai, stb.
kb annyira gusztustalan mint kézbe fogni egy papírpénzt, amit szintén megtesznek emberek milliárdjai nap mint nap, téged meg nem érdekel, hogy valaki a s*ggét vakarta előtte mielőtt megfogta... aztán ezzel a pénzzel fizetsz mondjuk és nekiállsz megenni kézmosás nélkül a Mc-is krumplit. pl.
vigyél magaddal törlőkendőt vagy ne ülj rá a wc-re az a megoldás, de nem kell túlzásba esni, mert egy nyilvános wc-n is sokkal kevesebb a baktérium mint egy nyilváno ülésen, kapaszkodón vagy papírpénzen.
Mi az,hogy "koszos"?...
Nem törli ki utána, vagy mi?... vagy ti rákenitek az ülőkére?...
Tudod hogy a billentyűzeten több baci van mint az ülőkén?
És a kilincsek?
Szerinted hány ember mos kezet wc után egy mekiben vagy egy tescoban? És a buszkapaszkodók, ahol még rá is köhögnek? A bevásárlókocsik fogantyúja?
Túlparázod.
Ezért van az immunrendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!