Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van otthon tévéd?

Van otthon tévéd?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a mai világban ez elég furcsa kérdés, de mégis hajt a kíváncsiság...

2020. jún. 5. 12:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Van, de csak filmet nézek rajta.
2021. szept. 3. 07:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elköltöztem otthonról, ki akartam próbálni, hogy milyen az élet tévé nélkül, de nem sikerült, mert örököltem egyet... Azóta is az van meg. Hatszáz éves. :)
2021. szept. 3. 20:33
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Képernyőm van :) Tv-n semmit nem néznék, max a híreket. De hát a nappali képből valahogy mégis hiányozna a tv, így ott a képernyő, amin kb. csak játszani szoktunk.
2021. nov. 30. 09:01
 14/16 Hintalow ***** válasza:
89%

TV-m van, de hagyományos előfizetésem nincs már 2010 óta.

Plex/Netflix jellegű tartalomfogyasztásra használom.

2021. nov. 30. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Nekem azért nincs, mert albérletekben laktam, ahol nem volt soha értelme venni.

Főleg 8 m2-es szobába ahol maximum egymagam tudom nézni és nincs nagy haveri összejövetel.

Otthon viszont rendszeresen nézem, bekapcsolom. Bár leginkább háttér zaj. Plusz régen tudtam egyszerre többfelé figyelni, most már leköt az amit épp csinálok és úgy megy le 2-3 film hogy azt se tudom mi néztem.

Most ha meglesz a saját lakásom, akkor tuti, hogy fogok venni egyet. Autósportok, foci, egy esti filmezés valahogy mégis csak kényelmesebb kanapéról TV előtt mint a gép előtt ülve relatív kis monitoron nézni.

2021. nov. 30. 18:49
 16/16 anonim ***** válasza:
85%
Van de soha nem nezem. A felesegem viszont fuggo.
2021. dec. 1. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!