Van otthon tévéd?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a mai világban ez elég furcsa kérdés, de mégis hajt a kíváncsiság...2020. jún. 5. 12:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Függő vagyok
Van de minek?
Sok mindent nézek rajta, de tv-műsort nem
60 szavazat
1/16 anonim válasza:
Van. Az megint más, hogy ritkán nézem.
2/16 mindentudó99 válasza:
Van. Nézem sokat ha időm engedi
3/16 anonim válasza:
Van, de egy év alatt megy kb 2-3 órát.
4/16 anonim válasza:
Inkabb melóba nézek tv-t, ott több időm van rá.
#3 voltam.
5/16 anonim válasza:
Jelenleg szobát bérelek, ott nincs, otthoni családi házunkban van és szoktam is nézni, vagy benyomom háttér zajnak.
Ha lesz saját lakásom, akkor tuti, hogy fogok venni.
6/16 anonim válasza:
Nincs, nem is lesz újra. Tizenévesen komoly függő voltam, most már egyáltalán nem érdekel.
7/16 anonim válasza:
Van 2 is. Az egyiket félévente ha bekapcsoljuk. A másikon esténként nézünk filmet, össz-vissz megy napi 2-3 órát maximum.
8/16 anonim válasza:
Van de nem nézek tévét évek óta. Monitornak használom az őskövület gépemhez.
9/16 anonim válasza:
Van, focit,F1 nézek rajta és Xbox-hoz használom. Szerintem még mindig prioritás a TV minden háztartásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!