Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi okozza az allergia tüneteke...

Mi okozza az allergia tüneteket a hálószobában?

Figyelt kérdés

Egy ideje vettem észre, hogy csak abban a szobában és leginkább, ha az ágyban fekszek allergia panaszaim vannak ( orrdugulás, tüsszögés stb) es olyan érzésem van mintha reggelre lefagyott volna az orrom és az egész másnapra rá teszi,tüsszögés és orrfujas már azóta volt festés a házban aminek hatására kitakaritottam mindent fel mostam stb ágynemű húzatot cseréltem stb... meg is megmaradtak a panaszok...

Allergia gyógyszert mivel szezon van, folyamatosan szedek és máshol emiatt nincs is panaszom csak abban a szobában...

Esetleg az aggyal van a baj vagy a matrac ? Vagy a szigetelés ? Vagy tényleg csak egyszerű allergia ami ott erősebb ? Esetleg poratkak ? De volt takarítva...

Bocsi a helyesírási gondok miatt jelenleg is küszködők és telefonról írok...

2020. jún. 3. 22:17
 1/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy előjött valahol penész? Mondjuk egy olyan helyen ahol nem látod?
2020. jún. 3. 22:34
 2/2 anonim ***** válasza:
A településen nem történt valami változás? Pl útépítés, egyéb por. Ami szellőztetéssel bejön esetleg. Új szag, ami vonzza a rovarokat netán. Vagy nedvesedés, penész.
2020. jún. 7. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!