Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen tűzhelyre esküsztök?

Milyen tűzhelyre esküsztök?

Figyelt kérdés
Bosch kerámialapos főzőlapom sajnos tönkrement így 15 évesen. Érdemes gázfőzőlapra váltani? Nem használtam még soha gázt, de a nagy többség arra esküszik. Palackról menne.
2020. máj. 29. 20:56
 1/6 A kérdező kommentje:
A sütő az viszont jó, az elektromos.
2020. máj. 29. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekünk kombi van. A gáz lap gyorsan és jól szabályozható, jóval olcsóbb a villanynál.

A sütőből jobb a villany, sok kényelmi funkció, pontos hőfokszabályzás. Szigetelt és zárt doboz révén, nem jön ki a mele és a szag közben ellentétben a gázzal. Ott ugyanis az égés miatt 8x os légcsere kell.

2020. máj. 29. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szintén gázlap és villanytűzhely kombó.
2020. máj. 29. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk is kombi van,-már vagy 7~8 éve. A "lehetőség" miatt csak palackos jöhetett szóba...

Én az Elektrolux-ra esküszöm,még is csak hazai gyártás,és van hozzá PB-s fúvóka. Nekünk a digit.programórás van. Abban a 80ezres kategóriában a sütője a legnagyob,valamint a programóra elektronikája részben hazai fejlesztés.

2020. máj. 29. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
2 vagyok. Nekünk Mora van. Megbízható régi márka. 2 gázos is mondta akik szereltek, hogy megbízható még ma is, mint régen.
2020. máj. 30. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Gázt nem szerettem, mert nyáron nagyon fűtőtte a konyhát, kerámia lapos sokkal jobban adja át a hőt az edénynek, kis megszokást igényel a kezelése, de én szeretem.

Indukciós sem rossz, biztonságosabb mint a kerámia lapos, nem lesz olyan forró a felület miután levetted az edényt. Arra kell csak figyelni hogy mágnesezhető legyen az edény alja.

A sütő egyértelmű: elektromos, légkeveréses, alsó-felső fűtőszálas. Abból semmi esetre se szabad gázosat venni.

2020. jún. 2. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!