Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ott ahol egybe a fürdő a...

Ott ahol egybe a fürdő a wc-vel, mit csináltok aha az egyiknek wc-ni kell a másik meg a fürdőt használná?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 12:10
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
100%
12:37 vagyok: Nyilván ironikusan írtam, hogy romantikus lehet. Pont az ellenkezője. Még ott él emlékezetükben a kakaszag, miközben ölelkeznek az ágyban. XD
2010. júl. 30. 12:43
 22/34 anonim válasza:
100%
igazad van
2010. júl. 30. 12:45
 23/34 anonim válasza:
Allison! Semmi előítélet, hisz a társaságomban lévő hölgyek még mondják is magukról, hogy azok. Szóval nyugodtan nyilatkozhatok így! :)
2010. júl. 30. 12:46
 24/34 Allison válasza:
100%
12:35-nek írtam amúgy
2010. júl. 30. 12:46
 25/34 Allison válasza:
83%
Jó de ismeretlenekről nem kéne.
2010. júl. 30. 12:51
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. egyáltalán nem tartom magam prűdnek, de soha sem nagy dolgoznék más előtt és nem is kívánom végignézni/hallgatni/szagolni a másét sem. A pisi belefér, de azt is ki szoktuk várni.
2010. júl. 30. 12:53
 27/34 anonim válasza:
64%

Nálunk is sajnos egyben van a wc-fürdővel.Én lehet elég prűd vagyok de nem intézem a párom előtt se a kis se a nagy dolgokat.Az nem zavar ha a párom pisil előttem az más.De nagy wc-zésnél ő is szeret egyedül lenni.(van más időpont a beszélgetésre)De én hadd őrizzem már meg a női mivoltomat,mert nekem az kényelmetlen lenne ha ő ott nézne.Mondjuk az érdekes ,hogy a kisfiam előtt nem érzem magam zavarba ilyen téren se.Igaz még csak 3 éves.De ő nem a szerelmem.Hanem a gyermekem.

25/N

2010. júl. 30. 12:53
 28/34 anonim ***** válasza:
Nekem ez jelenleg nem probléma, de amúgy laktam már így több emberrel együtt, és egyben volt a fürdő meg a vécé. Amikor valaki elment fürdeni, azt bejelentette, és ha valakinek kellett vécézni, az szólt, hogy várjon addig. Mondjuk van olyan személy, akinél nem zavar, ha bemegy, amíg fürdök, vagy akinél nem zavar, ha fürdik amíg én pisilek.
2010. júl. 30. 12:56
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk bár van külön wc-nk, van hogy a párom a fürdőszobaiba megy be pisilni. Én meg megyek tusolni, nincs ebben semmi. De olyan is volt már, hogy pisilt, én tusoltam, és rájött a nagydolgozhatnék. Engem nem zavar. Most csak azért félúton ne menjet át a másik wc-be. Bár az direkt nem kakilunk egymás előtt, de van,hogy pont úgy jön ki. Én is gondolom annyira intimnek a kapcsolatunkat, hogy ez belefér. Ahogy pl. simán kinyomom a pattanást is a fenekén. Nekem a férjem az első ilyen kapcsolatom, ahol ennyire tabuk nélkül létezünk, és valamit csodálos. Egy eddigi kapcsolatomat sem tudnám hozzármérni.
2010. júl. 30. 13:14
 30/34 anonim válasza:
Allison én sehol nem írtam ismeretlenekről. Olvasni egy dolog, érteni is kell amit a szemed lát. :)
2010. júl. 30. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!