Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ott ahol egybe a fürdő a...

Ott ahol egybe a fürdő a wc-vel, mit csináltok aha az egyiknek wc-ni kell a másik meg a fürdőt használná?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 12:10
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
80%
Egyet értek ! Sztem is elég undorító belegondolni, hogy a párom előtt nagy wczek...
2010. júl. 30. 12:27
 12/34 anonim válasza:
56%
Én se nagywc-znék a párom előtt. Pisilés még belefér, de azt is inkább megvárom. És a párom se zuhanyozzon amíg fürdök.
2010. júl. 30. 12:33
 13/34 anonim válasza:
100%
Nah, ezt jól leírtam...:D ...Ne nagywc-zen amíg fürdök...
2010. júl. 30. 12:34
 14/34 anonim válasza:
Párommal együtt élünk, ahogy mondani szokás, jóban rosszban. Semmi gond a fürdőszoba, wc megosztással. Egymás előtt kicsit, nagyot produkálunk. Akár közben megbeszélünk dolgokat. Nagyokat szoktunk nevetni ha a társaságunkban leginkább prüd nők pfujogatnak amikor megemlítjük, hogy mi akár együtt is wc-zünk. Általában ezek a nők kűzdködnek önelefogadással (pl. huzgálják magukon a ruhát, mert -szerintük- súlyfeleslegük van, stb.) A párom sem és én sem csinálunk a wc-n mást mint bármelyik ember. Ugyanaz a folyamat zajlik le bennem mint benne. 30/N
2010. júl. 30. 12:35
 15/34 anonim ***** válasza:

Nálunk egy légtérben van a wc, a fürdőkád, az ebédlőasztal, a kanapé és a tv, és mindenki csinálhat bármit, nem zavar!!

(amúgy viccen kívül, mi megvárjuk egymást. 5 percet kibírunk.)

2010. júl. 30. 12:36
 16/34 anonim válasza:
43%
..és milyen romatikus lehet egy szeretkezés azután, miután egy jó kis beszélgetés közben irdatlan büdöset kakilt valamelyikőtök. :)
2010. júl. 30. 12:37
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, mi 5-en vagyunk, valakinek állandóan kell valami. Olyan sorbaállás lenne, hogy behugyoznánk mire végezne valaki a füréssel! :-DDD

Nálunk úgy, hogy ennyien vagyunk, nagyon nehéz lenne kivitelezni. Volt mikor éjjel 3man álltunk sorba és 1 bennt volt, most el lehet képzelni mi van nappal. Arról nem beszélve ha valaki beteszi magát a fürdőbe háromnegyed órákra! Azt nekem meg elmegy a buszom...

2010. júl. 30. 12:38
 18/34 anonim válasza:

Szerintem sem katasztrófa várni 10 percet. Ha pisilni kell, amíg az egyik fürdik a másik elintézi...

Ha pedig nagy dolog van, akkor alap dolog, hogy kivárjuk amíg teljesen szabad lesz a hely.

2010. júl. 30. 12:39
 19/34 anonim válasza:

12:35 vok. '.és milyen romatikus lehet egy szeretkezés azután, miután egy jó kis beszélgetés közben irdatlan büdöset kakilt valamelyikőtök. :)' Nem látom az összefüggést a kakilás és a szeretkezés között, de ki mint él úgy ítél!

Én a kakálásban nem látok semmilyen romantikát, de te kedves 12:37 es érdekes életet élhetsz. :)

2010. júl. 30. 12:41
 20/34 Allison válasza:
88%
Azért neked sincsenek ám előitéleteid, ugye? Akinek nem jön be az együttkakilás az rögtön prűd és képtelen elfogadni magát és nem csak máshogy gondolkodik...
2010. júl. 30. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!