Hogyan szabaduljak meg az ágyi poloskától?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1hónapja észre vettük,hogy ágyi poloska került az otthonunkba :( valaki tudna segíteni mivel tudnánk megszabadulni tőlük? Kb 1hónap mulva költözünk el innét és attól is félek,hogy az új lakásba át fogjuk vinni :( mot tegyünk,mit hogyan csináljunk,hogy az új otrhonunkba ne vigyünk át egy poloslát sem ? Én már teljesen kivagyok alig alszom csak lesem őket :( minden hasznos tanácsot el fogadok köszönöm2020. máj. 21. 01:17
11/13 A kérdező kommentje:
Ja és még valami szerintetek az normális,hogy csak engem csíp a poloska ? Tiszta seb a karom annyira vakartam...férjemen egy csípés sincs soha és a lányomon sem
2020. máj. 21. 10:50
12/13 anonim válasza:
Nem biztos, van aki teljesen tünetmentes a poloskacsípésre, ezért aztán sokáig észre sem veszi a bajt... csak mikor már hemzsegnek.
13/13 anonim válasza:
Ami nem mosható, azt vastag szemeteszsákba kell légmentesen bezsákolni (vákuumzsák még jobb; de az túl drága), és minimum fél évig zsákban tárolni, ki sem bontani. Ha van udvarotok, és a zárt zsákot ki tudod tenni nyáron a tűző napra, akkor ez az idő rövidíthető.
Ami mosható, azt minimum 60 fokon, alatta nem pusztul el.
Ez MINDEN cuccra vonatkozik a fertőzött terület másfél méteres környékén.
Irtókat mindenképp hívj költözés előtt, ha egy élve marad és átviszed, az is bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!