Hogyan szabaduljak meg az ágyi poloskától?
Hivjatok szakembert.
Ha megvan a feszkuk eldobhato porzsakos porszivoval szivjatok fel a dogoket amennyit csak lehet.A porzsakot egybol forro vizbe majd kuka.porszivo csovet is mossatok ki.
A szaki pedig elgazositja a lakast,jo nagy felfordulast csinal,takarithattok 3 napig de a dogok eltunnek.
Ha hazi mondszerekkel probalkoztok akkor nagy valoszinuseggel sosem tunnek el.
Minket tavaly egyiptombol hazaerve leptek meg,az egyik agy hattamlajan tanyaztak a fal felol.
Az agy is megmaradt,nem dobtuk ki(alig volt 2 honapos).
Es ha panelban eltek,szoljatok a szomszedoknak,ha van mashol is a kozos kepviselo intezi az elso irtast.
Házilag sehogy, szaki kell hozzá. Mi hónapokig küszködtünk, a fél életünk még mindig zsákokban, így is lesz még egy darabig, de - lekopogom - az utolsó irtás óta nem láttuk őket, nagyon remélem, hogy így marad.
Amelyik szaki azt mondja, egy irtás elég, annak ne higgy, olyan vegyszer nincs, ami a petéket is kiirtja. Kell a két alkalom két hét eltéréssel, még ha drága is.
Nalunk csak a gyerekszobaban volt.
Egy irtas eleg volt.
Egy ev eltelt,csak feltunt volna ha maradt beloluk.
Elgazositottak a lakast es kb 36 oraig be se tettuk a labunk.
Tetemet csak par darabot talaltam.de ahogy irtam,az irtas elott full leporszivoztam mindet amit lattam.
Konnyen eszrevehetoek,a kifejlett peldanyok eleg nagyok,es a petek sem annyira aprok,raadasul sok van beloluk.
Nálunk itt USA az a bevett szokás, ha ágyipoloska kerül valakihaz...
1. Uj albérlet keresése
2. Minden felesleges holmi kidobása, a többi nagyon alapos átnézés, légmentes csomagolás, pl folpac
3. Költözés napján, minden ruhát bezsákolunk, ut közben bemegyünk egy ruha boltba, ott teljess szettet veszünk, így azt is bezsákoljuk ami epp rajtunk volt, aztán irány mosoda, mindent kimos, majd 90C° szárító program legalább 60 perc.
Nekem és eddig minden ismerősnek aki így csinálta bevállt.
Ja plüssállatok is mosoda, szárítás...
Nem mind éli túl. Mármint a plüssök... úgyhogy gyereket előre felkészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!