Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire fontos karácsonyra...

Mennyire fontos karácsonyra feldíszíteni a lakást?

Figyelt kérdés
csak azért,mert én imádom a karácsonyi előkészületeket,és már alig várom,hogy mikuláskor elkezdhessem a díszeket felrakni.az egyik unokahugom azt mondta,hogy ez már beteges nálam... :) DE ÉN EZT IMÁDOM!!!!konyhába,szobába,bejárati ajtókra...szóval ahova csak lehet. :) ezzel más is így van?
2008. nov. 23. 14:06
1 2
 11/12 anonim válasza:

Számomra a karácsony és a készülődés az év legjobb része!

Imádom az ajándékok kitalálását, a tervezgetést. Már kb. szeptembertől készül, és ilyenkorra hosszú listám van minden évben az ajándék-ötleteimből, a teendőimről. Most már javában pipálom ki a listám pontjait.

Szeretem, hogy az üzletek szépen feldíszítve fogadnak. Olyan helyen lakom, ahol az út két oldalán a fák törzse, koronája fényfűzérrel, nagy világító gömbökkel, fenyőkkel van feldíszítve. A lakást is feldíszítjük. Vannak olyan díszitő elemek amik hagyományosan minden évben előkerülnek és minden évben van valami új is. Ráadásul, olyan a szakmám, aminek ez is a része, tehát duplán szeretem és élvezettel csinálom! Decemberben, ha két valamilyen házimunka között leülök kicsit pihenni, akkor elkészítek egy-egy személyre szóló, díszcsomagolást. Mire eljön a 23-a, már nagy kupacban állnak a szépen becsomagolt ajándékok! Szóval imádom a karácsonyt! Fenyőillat van és egész nap karácsonyi zene szól. Ha érdekel szivesen küldök Neked képeket!

2008. nov. 25. 12:10
 12/12 A kérdező kommentje:
szia utolsó!!!amit írtál a lelkemből szól...pont ugyan ezeket érzem én is(csak nálam az ajándékok kitalálása okoz némi nehézséget...)egyébként szívesen veszem a képeket amit mondtál.mail cím?
2008. nov. 25. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!