Milyen fajta fenyőfát fogtok feldíszíteni karácsonyra? Én mamutfenyőt fogok. XD Szerintetek el fog férni egy panelházban? :D
Figyelt kérdés
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2010. dec. 23. 14:11
1/14 anonim válasza:
xDD
De jó neked:)
Szurkolok, hogy elférjen és neked is boldog karácsonyt;)
Egyébként nálunk mini műfenyő lesz, de az is szép, szerintem.
2/14 A kérdező kommentje:
én félek a fenyőfáktól!!!
meg fognak támadni minket!!!!
2010. dec. 23. 14:18
3/14 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is mini műfenyő lesz. :)
Nektek is Boldog Karácsonyt! (:
4/14 anonim válasza:
Basszus..xD
Te őrült vagy:DDD
Honnan szedted ezt a videót?
5/14 A kérdező kommentje:
a youtube.com-on találtam
2010. dec. 23. 14:43
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem fog elférni a mamutfenyőd, ugyanis az több mint 200 m magas!
7/14 anonim válasza:
Csak egy kalapács kell hogy kivésd a tetőt. Ha földszinten laksz nincs baj, ha emeleten akkor kérd azt a jézuskától, hogy építse újra a házat mert meglehet hogy összedől xD
8/14 anonim válasza:
uristen msot mti tegyek???? a mi fenyőnk még össze van kötözve! nem tud bántani figyelmeztettem a családot! senk isem hitt nekem! hogy akadájozzam meg h elővegyék a fenyőfát ?? :O -félek-
9/14 anonim válasza:
A fa kinnt van meghkövte, ezüstfenyő . :S De holnap már fel lessz állítva!!!!!
10/14 A kérdező kommentje:
nagyon vigyázzatok!!!!!!
Ha a fenyők megtámadnak titeket akkor csak rúgjátok őket tökön és utána szúrjátok le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 23. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!