Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Rossz környéknek számít?

Rossz környéknek számít?

Figyelt kérdés
most foglalóztam le egy albérletet a 9. kerületben pesten pontosabban a klinikák metromegállo közelében. többektől is hallottam viszont h az nem jo környék meg veszélyes (mondjuk sztem pesten mindenhol veszélyes éjjel) . ez tényleg igaz? nekem nem tűnt rossz környéknek
2010. júl. 28. 16:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
remélem igazad van:(
2010. júl. 30. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem a budapesti közbisztonság alul van értékelve.Az igazán rossz környékeken kívül nem kell jobban tartani egy támadástól,mint egy vidéki nagyváros lakótelepén.

Ez a Thaly Kálmán épp a határvonal, nem igazán volt átgondolt a dötésed, nem sétáltál el arra mielőtt lefoglalóztad?

A szigony utca az üllői túloldalán a gettó kezdete, ezzel együtt a klinák metróállomás önmagában gáz.

Szerintem a thaly kálmán dandár utcai fele egész elviselhető, ott épül az új rész, de az üllői felé eső rész gázabb.Nappal nincs mitől félned, de télen este nem lesz kellemes.persze ha 2m magas erős férfi vagy akkor nem fognak bántni.

2010. júl. 31. 08:19
 13/14 anonim válasza:

ez akkora hülyeség! én a magdolna utcában nőttem fel, és soha semmi atrocitás nem ért, noha szőke vagyok és kék szemű, az egész a viselkedéseden múlik, persze a cigány bandák ha csinos vagy utánadszólnak, de ennyi, az a lényeg, hogyha úgy nézel rájuk hogy "úristen ezek cigányok, félek" akkor oda is mennek, de bámulni se szabad őket de azt se hogy a padlót nézed, de érzik ám ha félsz, emelt fővel kell végigsétálni, kis időre a szemükbe nézni és ennyi..nem lesz gond hidd el:) mellesleg ha gyakran látnak a környéken tudják hogy helybéli vagy, akkor se lesz gond. + sok arra a térfigyelő== végképp biztos nem lesz semmi.

mellesleg a klinikáknál van a semmelweis egyetem egyik központja, nem véletlenül építették nem rég oda, rengeteg külföldi diák is jár oda, én még nem hallottam hogy bármi gond lett volna.

nagyon fel van fújva ez az egész 8(és 9) kerületes dolog, én rengetek nem cigányt ismerek ezekből a kerületekből, soha senkivel nem történt semmi rossz..

ha idegenként viselkedsz úgy is kezelnek, ha nem akkor nem.

:)

2010. júl. 31. 16:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Én még nem laktam azon a környéken, de szerintem vannak sokkal rosszabb helyek is. Egy időben rendszeresen jártam a pesti éjszakai járatokon, szóval láttam már ezt-azt.

Jártam már egyedül olyan helyeken is, ahová fényes nappal sem térnék vissza szívesen, pedig 180cm vagyok és 100kiló.

De ez nem a kérdéses helyen volt.

2010. júl. 31. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!