Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapesten a VI. kerületi...

Budapesten a VI. kerületi Vörösmarty utca milyen környéknek számít lakásvásárlás szempontjából?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 00:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, nem túl elit, elég lepusztult, régi VI. kerület.
2009. dec. 30. 00:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon keskeny, azt hiszem mindenhol egyirányú. Ezáltal sötétek a lakások. Az almássy tér és az Andrássy között kifejezetten dzsuva, sok a cigó. Persze ez nem lehet értékcsökkentő tényező ugyebár!!! :S
2009. dec. 30. 01:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem rossz környék!

Egyáltalán nincsenek c*igányok, az inkább a 8.kerületre jellemző (József körút, Népszinház utca, Üllői út, Keleti környéke)...

Ez a környék viszonylag normális, régi építésű házakkal, de többségét felújították, a lakások nagyméretűek, nagy belmagasságúak (lehet galériát építeni a szobákba), egyedi fűtésűek (nem távfűtés)...

Ha nem viszolyogtok a belvárosi nyüzsgő élettől, akkor kifejezetten jó hely (körben sok iskola, könyvtár, boltok, jó közlekedés, gyógyszertárak, közelben a Városliget, kórházak, Hunyadi-téri piac, stb.)...

Én 17 évig az Andrássy-Vörösmarty utca sarkán lévő épületben dolgoztam, elég jól ismerem a környéket!

2009. dec. 30. 02:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt lakom. :) Egyáltalán nem lepusztult, cigányok sem laknak errefelé, aki ezt írta, nem tudom, honnan vette. A mi lakásunk nagy (145 négyzetméter), de alacsony a rezsije, a max gázszámlánk eddig 18 e Ft volt. A legkevésbé sem sötét,száraz, világos, hatalmas ablakok vannak, az egyik szobát műteremnek használjuk. Mi kifejezetten itt akartunk lakást venni, mert közel van a Képzőművészeti, gyalog is el tudunk menni színházba, rengeteg szórakozóhely van, jó a közlekedés.
2009. dec. 30. 09:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2009. dec. 30. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!