Budapesten a Hős utca milyen lakásvásárlás szempontjából? Milyen a környék, a "szomszédok"?
egyik haverom anyukáját fényes nappal rabolták ott ki elég brutálisan...
a 8kernek a normális részei a körúton belül találhatók...
de ha 1 mód van rá, nem ajánlom, h odaköltözz...
Én kb. 8 éve kerestem lakást Bp-en. Nem nagyon ismertem az ottani viszonyokat, de az rögtön feltűnt, hogy feltűnően olcsók arra alkások. Egy ingatlanközvetítőn keresztül keresgéltem először. Volt neki is eladó a Hős utcában. Mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy ő nem jön el velem megmutatni, de kiadja a címet, de csak akkor ha kijelentem, hogy csak saját felelősségemre megyek oda.
Ezen elgondolkoztam, és inkább máshol vettem lakást.
Csak most nem régen, pár éve jártam arra gyalog, mert arra volt dolgom. Hát elég érdekes állapotok vannak arrafelé! Romos, szó szerint düledező házak, a nyílászárók fogalmát arra nem is ismerik. A bejárati ajtók helyén rongydarabok, plédek vannak felszögelve a falra. Látványnak is borzasztó volt.
Utólag hallottam én is ilyen rémtörténeteket a környékről, úgyhogy még egyszer nem járnék arra. Szerencsére akkor nem lett semmi bajom. Mondjuk 182cm vagyok és 100 kiló és fényes nappal volt. Lehet hogy ez volt a szerencsém.
uhh... én is megnéztem most az ingatlan.com-ot...
szinte ingyen adnak lakásokat. pl nem sok helyen kapsz bp-n 3 milláért 30nm-es kéglit, még ha kicsit lepukkantabb is...
sztem ha meg akarod érni a következő tavaszt, nemhogy ne vegyél ott lakást, de is nagyon járkálj arra...
c..gánygettó...
nana! nem mindegy, hogy a hős utca melyik részéről beszélünk...
van ugyanis a gettó igen, és az a hős utca X. kerületi része, oda még én se mertem bemenni sohaa. és van a hungária körút másik oldalán a hős utca VIII. kerületi része, ami be van kamerázva (kb. minden sarokra jut egy), teljesen kulturált 4 emeletes lakóházakkal van tele, meg vannak szép kis sorházak is, úgyhogy a VIII. kerületi része teljesen költözhető. :)
A VIII. kerületi része az ugye a körúton belüli része. Az igaz, hogy én a másik oldalon jártam, ott láttam azokat, miket fentebb leírtam.
Lehet, hogy a másik része kultúráltabb, de én nem költöznék egy ilyen hely közvetlen szomszédságába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!