Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapesten a Hős utca milyen...

Budapesten a Hős utca milyen lakásvásárlás szempontjából? Milyen a környék, a "szomszédok"?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 19:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
A Hős utca valószínüleg nagyon olcsó lehet, ezért vonzó a számodra?! Ez gyakorlatilag egy roma gettó szipusokkal örömlányokkal, bűnözőkkel, úgyhogy nem ajánlom!
2009. dec. 26. 20:07
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Előzőnek maximálisan igaza van. Iszonyatosan rossz környék, ingyen sem kellene ott lakás.
2009. dec. 26. 20:47
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az első 2 válaszolóhoz. Nem szívesen sétálnék arra, de hogy még ott is lakjak... Nem véletlen, hogy arrafelé viszonylag megfizethetőek a lakások.
2009. dec. 26. 22:10
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Én a Bihari űt, Horog utca sarkon laktam nem messze a bihari úti gettótól.És túléltem semmi nem volt ami emlitésre méltó lett volna, és még az Üllői útról is este hazagyalogoltam mellette. De asszem már az is fel van újítva. Hogy minek?? Bombázni kellett volna szerintem.
2009. dec. 26. 22:16
 5/24 anonim ***** válasza:
93%

egyik haverom anyukáját fényes nappal rabolták ott ki elég brutálisan...

a 8kernek a normális részei a körúton belül találhatók...

de ha 1 mód van rá, nem ajánlom, h odaköltözz...

2009. dec. 26. 23:38
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. 8 éve kerestem lakást Bp-en. Nem nagyon ismertem az ottani viszonyokat, de az rögtön feltűnt, hogy feltűnően olcsók arra alkások. Egy ingatlanközvetítőn keresztül keresgéltem először. Volt neki is eladó a Hős utcában. Mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy ő nem jön el velem megmutatni, de kiadja a címet, de csak akkor ha kijelentem, hogy csak saját felelősségemre megyek oda.

Ezen elgondolkoztam, és inkább máshol vettem lakást.

Csak most nem régen, pár éve jártam arra gyalog, mert arra volt dolgom. Hát elég érdekes állapotok vannak arrafelé! Romos, szó szerint düledező házak, a nyílászárók fogalmát arra nem is ismerik. A bejárati ajtók helyén rongydarabok, plédek vannak felszögelve a falra. Látványnak is borzasztó volt.

Utólag hallottam én is ilyen rémtörténeteket a környékről, úgyhogy még egyszer nem járnék arra. Szerencsére akkor nem lett semmi bajom. Mondjuk 182cm vagyok és 100 kiló és fényes nappal volt. Lehet hogy ez volt a szerencsém.

2009. dec. 27. 14:55
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

uhh... én is megnéztem most az ingatlan.com-ot...

szinte ingyen adnak lakásokat. pl nem sok helyen kapsz bp-n 3 milláért 30nm-es kéglit, még ha kicsit lepukkantabb is...

sztem ha meg akarod érni a következő tavaszt, nemhogy ne vegyél ott lakást, de is nagyon járkálj arra...

c..gánygettó...

2009. dec. 27. 20:06
 8/24 anonim válasza:
100%
háát igen az elöttem szolok nagyrészt elmondták a lényeget én a mellette lévö telepen lakom ahol szintén olcsok de nem olyan mértékben mint ott egyszerüü az oka csupán 1nap 5ször látok rendörautot sok a verekedés egyébb dolgok és ez még mindig nem a hös naháát az igazi legaja butris,lakhatatlanok a lakások bemész oda és még az életöl is elmegy a kedved...tegyük hozzá h az ott lako emberek is stilusban elég gusztustalanok szoval én nem ajánlanám bár ki mit bir elviselni én 16éve lakom ezen a környéken ennyi az oka h elbirom :D:O
2010. jan. 2. 01:59
 9/24 anonim válasza:
100%

nana! nem mindegy, hogy a hős utca melyik részéről beszélünk...

van ugyanis a gettó igen, és az a hős utca X. kerületi része, oda még én se mertem bemenni sohaa. és van a hungária körút másik oldalán a hős utca VIII. kerületi része, ami be van kamerázva (kb. minden sarokra jut egy), teljesen kulturált 4 emeletes lakóházakkal van tele, meg vannak szép kis sorházak is, úgyhogy a VIII. kerületi része teljesen költözhető. :)

2010. jan. 12. 01:46
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

A VIII. kerületi része az ugye a körúton belüli része. Az igaz, hogy én a másik oldalon jártam, ott láttam azokat, miket fentebb leírtam.

Lehet, hogy a másik része kultúráltabb, de én nem költöznék egy ilyen hely közvetlen szomszédságába.

2010. jan. 12. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!