Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Rossz környéknek számít a...

Rossz környéknek számít a klinikák?

Figyelt kérdés
most foglalóztam le egy albérletet a 9. kerületben pesten pontosabban a klinikák metromegállo közelében. többektől is hallottam viszont h az nem jo környék meg veszélyes (mondjuk sztem pesten mindenhol veszélyes éjjel) . ez tényleg igaz? nekem nem tűnt rossz környéknek
2010. júl. 20. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé rossz híre van.Pont mint a VIII.kerület.
2010. júl. 20. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
20évig életm ott, mármint a Szigony u-ban. a hire rossz, de soha semmi bántalom nem ért. ráadásul egészen megszépült azóta mióta nem élek ott. (2000) NEKEM NEM VOLT FURCSA, OTT NŐTTEM FEL.
2010. júl. 20. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
ups caps lock, bocsi
2010. júl. 20. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, vannak olyan utcák arra, ahol még világosban sem kellemes élmény sétálgatni...de összességében tényleg valamelyest tisztul a környék.
2010. júl. 20. 21:10
 5/8 A kérdező kommentje:
thaly kálmán utcárol van szó
2010. júl. 20. 23:46
 6/8 anonim válasza:
100%
Nem rossz. Nagyon sok-sok rosszab is van. Én főként a Klinikák és Nagyvárad tér közti Üllői utat ismerem. Itt semmi inzultus nem történt velünk. Az Üllőire néző lakások zajosak, gondolom, ha beljebb van az utcában, még ez sem probléma.
2010. júl. 21. 08:50
 7/8 anonim válasza:
én nem mennék oda... egy hetet töltöttem ott...gypsi-land...
2010. júl. 22. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Én éltem ott a közelben... ez az egész téma fel van fújva. A Blaha ezerszer gázosabb.

Szerintem ne parázz ezen, kb beállítottságtól függ, van, aki szerint minden veszélyes, ami közel van a 8. kerülethez, holott ez egyáltalán nem igaz. Viszont jó a közlekedés és relatíve olcsó.

2010. júl. 23. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!