Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szeged alberlet? Ujszegedi...

Szeged alberlet? Ujszegedi albérletet?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 08:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Arra, h.csendes és nyugodt környék-e. Arra rengeeg a diáklakás?Azt nem tudnád megmondani, h kb.mennyiért lehet egy szobát bérelni?t
2010. júl. 27. 13:15
 12/27 anonim ***** válasza:

Sajnos árat nem tudok, én kollégiumban laktam 3 évig, utána meg ideköltöztünk Szegedre. Rengeteg lakást adnak ki, pl a mi lépcsőházunkban 30 lakás van összesen, ebből 12 albérletnek van kiadva. Azt javasolnám, hogy először keress egy jó kis olcsó, nyugis helyet, költözz be, ismerkedj meg az egyetemmel, csoporttársakkal, közlekedéssel, stb. és majd 2-3 hónap múlva, amikor már lesznek barátaid, akikkel együtt akarsz lakni, akkor közösen kerestek egy új helyet, ami olcsóbb vagy jobb helyen van vagy jobban tetszik. A hallgatók általában gyakran költöznek, egész évben hírdetnek kiadó lakásokat, szobákat :-)

[link]

Ez a TTIK hallgatói önkormányzat honlapja, a kis felugró ablakra mond, hogy mégsem, és a baloldali menüben a Fórum címszó alatt van az Albérlet. Ott is van egy csomó hírdetés, árakat is írnak, nézz körül.

2010. júl. 27. 13:54
 13/27 anonim ***** válasza:
Gondolom nincs szükséged egy egész lakásra... Bár vannak ilyen kis garzonok, 40k+rezsi, de tartjánban nem jellemző, vegyél ki egy szobát valahol, azt meg már mondtam, h 15+rezsi, de kérj a főbérlőtől számlákat, hogy ne verhessen át vele, am a rezsi is 10-15k.
2010. júl. 27. 14:55
 14/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket:) Az ürhajos utca vagy a mars téri albérlet szted megfelelő lenne nekem közlekedés szempontjából?
2010. júl. 27. 15:10
 15/27 A kérdező kommentje:
ige jol gondolod, nincs szükségem egész lakásra csak egy szoba kellene normális lakótársal:)
2010. júl. 27. 15:11
 16/27 anonim ***** válasza:
Az Űrhajós utca eléggé a város széle, a villamos mellette megy végig, így a belvárosba könnyen bejutsz (de kb. 20 perc, mire bedöcög), Újszegedre olyan 10 perc séta a buszmegálló, vagy a belvároson át átszállással is mehetsz (villamos, majd onnan a 2-es busz). Ez igazi panelkörnyék, közel van a LIDl, meg a kisTesco. A Mars tér a szegedi fő buszállomás, szóval zaj, és büdös füst mindenütt, viszont ez a közlekedési csomópont. Bérházak vannak, egyedi fűtéssel és bárhova eljutsz könnyen. Igazából egyik se rossz, mindegyikben van jó. De igazából bárhova költözhetsz, tényleg nagyon jó a szegedi közlekedés. Nézd meg a lakótársakat, meg persze a lakásokat, és amelyik tetszik :-)
2010. júl. 27. 15:59
 17/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, naon sokat segítesz, hogy ezeket leírod:) tarján lenne a legjobb? Amugy te milyen szakra jártál?
2010. júl. 27. 16:23
 18/27 anonim ***** válasza:

Én is biológus vagyok, jelenleg másodéves hallgatókat tanítok a Biokémia Tanszéken. Ezért mondom nyugodt szívvel, hogy tudom milyen óráid lesznek, és hol :-)

Igazából az Űrhajós utca is a Tarján része, csak nagyon a város a széle, szerintem. Ugyanaz a 84-es busz megy ott is, mint a Csillag téren, de én mégis inkább a Csillag teret választanám, közelebb van a központhoz, Újszegedhez, ha bármi közbejön. A Mars térre én nem mennék, de ezt mindenki maga tudja, hogy mennyire szeretne a város közepén lakni. Szerintem nézz meg egy csomó albérletet, amennyit csak tudsz, és az alapján válassz. Viszont a 3 év kollégiumi tapasztalatom alapján, tényleg az a legfontosabb, hogy kikkel laksz együtt. Ez pedig csak lakva derül ki :-)

2010. júl. 27. 21:48
 19/27 A kérdező kommentje:

Te milyen végzettséggel tanítasz?? Az igaz, hogy egy alapképzéssel nem lehet elhelyezkedni??

Akkor szted a csillag tér közelében válasszak vhol albérletet?Tarján és még milyen részeken??

Az első félévben hol lesznek óráim, inkább szegeden és azon belül hol? Hát igen az ember lakva ismeri meg a másikat, csak jot kel kifogni:D

2010. júl. 28. 13:11
 20/27 A kérdező kommentje:
Szija!szegeden a karnak az épületei egy csomóban vannak szinte:D és az lenne a jkérdésem, hogy az ady tér közelében vagydóm tér vagy a roosevelt tér közelében előnyös lenne-e nekem albérletet bérelni közlekedés szempontjából??? és ujszegedre könnyen eljutok-e onnan?? a legtöbb orám első félévben szegeden lecc?
2010. júl. 28. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!