2/10 anonim válasza:
A link nem rossz, csak az egészet be kell másolni a keresőbe, nem csak rákattintani.
Viszont nem értem, hogy milyen csatornát kérdezel?
Jelöld be, vagy pontosítsd a kérdésed!
3/10 A kérdező kommentje:
Az egy kis folyószerűség csak nem tudom honnan ered.
2020. márc. 29. 11:38
4/10 anonim válasza:
Érted? Nem jó a link, nem tudni miről van szó.
6/10 anonim válasza:
Banyek az nem csatorna, hanem a Tisza!
7/10 Ékezetes billetyűzet válasza:
Ha végigköveted az útját, látod, hogy a Cigány-széki csatornából ered. Elvileg. Aztán ki tudja.
8/10 Majatom válasza:
A nevén kellene nevezni a gyereket, ha ráközelítesz, akkor a térkép kiírja a nevét, mert így nem igazán lehet tudni, hogy melyik csatornára is gondolsz? Talán a Szamosra, mondjuk az nem csatorna, hanem folyó, vagy a Keleti-övcsatornára? Vagy melyikre?
9/10 Majatom válasza:
Na most engem is átvert egy kicsit a google maps. A link valóban nem jó, mert nem elég átmásolni, hanem a vessző elől ki kell venni a szóközt is.
10/10 Majatom válasza:
Mint látható, hiába vettem ki, a beillesztéskor csak oda tett megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!