Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak nem bírok...

Mit csináljak nem bírok aludni a kutyáktól?!

Figyelt kérdés
a szomszédunkba lakik egy öreg nénike és neki van két kutyája és egész éjszaka ugatnak nem tudom ..de mos tmár ott tartok hogy meg akarom ölni őket de nem tudom mit csináljak tanácstalan vagyok mer kaptam már ötleteket hogy pl. ráncsak ki szivacsot és attól megfullad ha megeszi ez jó lenne?
2010. júl. 26. 08:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
van 2 kutyám, a szomszédomnak egy...a többi szomszéd szerint az enyémek csendesek (azok, bár a költözés környékén állítólag a mi kutyáinkat is hallották veszettül ugatni, még olyankor is amikor nem voltunk otthon)...a másik kutya ugat a gazdája szerint is nagy ritkán, a szomszédok szerint hangosan és állandóan...valószínűleg süket lehetek, mert én nem hallom, legfeljebb, amikor az ajtajuk előtt megyek el és halkan vakkant egyet kb 20 esetből egyszer...sőt mostanában nem "hallom" meg a nem messze lévő tűzoltó- és a szomszédos mentőállomásról kijövő szirénázó autókat sem, ugyanis nem hegyezem a fülemet, hogy halljam...kb 2 hét alatt hozzászoktunk, pedig az elején rohadtul idegesítő volt....;)
2010. júl. 26. 10:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Remélem, ezt Te sem gondoltad komolyan?! Csak minket akarsz hergelni. Egyet tanulj meg! Soha NEM AZ ÁLLAT A HIBÁS!!

Bármennyire is rossz, más megoldást kell keresni. Ha ilyet tennél, nem hagyna a lelkiismereted, na meg az én átkom!:)

2010. júl. 26. 12:59
 13/13 A kérdező kommentje:
hát na jó egy kicsit túloztam nem akarom megölni őket de már rohattul idegesítőek az a szivacsos ötlet meg egy idiótától vannak..a nénikével hiába beszélek szart se csinál max. egyszer rájuk szól na bumm attól mág ugyan annyira ugatnak!!
2010. júl. 29. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!