Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak nem bírok...

Mit csináljak nem bírok aludni a kutyáktól?!

Figyelt kérdés
a szomszédunkba lakik egy öreg nénike és neki van két kutyája és egész éjszaka ugatnak nem tudom ..de mos tmár ott tartok hogy meg akarom ölni őket de nem tudom mit csináljak tanácstalan vagyok mer kaptam már ötleteket hogy pl. ráncsak ki szivacsot és attól megfullad ha megeszi ez jó lenne?
2010. júl. 26. 08:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
remélem, hasonló vacsorát kapsz te is, rohadt állatkínzó vagy...a szivacsot meg tömd a füledbe és nem hallod őket...bár azt sem értem, miért nem lehet átmenni a szomszédhoz és beszélni vele
2010. júl. 26. 08:34
 2/13 anonim válasza:
23%

XDD rántott szivacs ez nagyon jó, az is hülye aki kitalálta.

Véleményem szerint semmiféleképpen ne öld meg őket, talán szólni kellene a szomszéd néninek, hogy ez a problémád és ha nem tesz ellene, akkor fel lehet jelenteni a rendőrségen. Az egyik ismerősöm most volt kénytelen vidékre vinni a kutyáját, mert őt feljelentették a szomszédai, hogy a kutya addig ugat, amíg ő haza nem ér.

Ezen a rántott szivacson még mindig borulok.... :D

2010. júl. 26. 08:34
 3/13 anonim válasza:
31%
Koltozz tanyara te paraszt!Ott magad lehetsz te f@sz.Aki almos az alszik,ertem??Hiaba jelented fel,ugysem csinalnak semmit.
2010. júl. 26. 08:41
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Füldugóról hallottál már? Na próbáld ki. Akárhova költözöl, lesznek állatok a környéken. Ez már csak így működik. Más kérdés, hogy én pl. rászólok a kutyámra, ha folyamatosan ugat éjjel, úgy hogy nem jött senki. Ez azért alapvető intelligencia. Aztán vagy hallgat rá, vagy nem! Beszélj a nénivel, ha nem együttműködő, akkor vegyél füldugót. De NE ÖLD MEG a kutyusokat. Még a gondolat is felháborító! Ez kb. olyan, hogy ha te horkolsz, akkor éjjel lőjjön főbe a párod?
2010. júl. 26. 08:48
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Azt kívánom hogy téged is így végezzenek ki!!!!!
2010. júl. 26. 09:13
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Remélem te fogsz szivacsot vacsorázni te idióta!!!Szerinted mire való egy kutya?Amúgy meg amit csinálni akarsz az állatkínzás.Remélem téged fognak felnyomni a zsaruknak ha ilyet teszel.Nem a kutyát kellene büntetni.
2010. júl. 26. 09:35
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

Sok mindent nem tudsz csinálni, a jegyzőnél tudsz bejelentést tenni, de ne várj semmi jót, mert jelenleg magyarországon a kutya ugatáshoz való joga erősebb a te pihenéshez való jogodhoz.

Próbálj meg beszélni a hölgyel, hogy zárja el estére a kutyákat, nálunk a demonstratív megfélelmlítés jött be, és a testi erőszak( igaz nem egy nénivel álltam szemben hanem egy középkorú "úrral")

Nem irigyellek, átestem ezen én is 1 évig nem aludtunk, az egész csalán altatóval pihent.

A kutya megölése nem a legjobb megoldás, mert ők a legártatlanabbak.(de megértem, hogy eszedbe jutott felörli az embert a permanens zaj.)

Nézd meg a helyi álattartásra vonatkozó szabályokat, hátha van benne kapaszkodó,de a legjobb ha a hölgyel egyezkedsz.

A többieknek meg üzenem, hogy azt kívánom nekik, hogy a szomszéd vegyen egy vadászkürtöt, és hónapokon keresztül egész éjszaka fújja a hálószoba ablakuk alatt.Mert ha a kutyának joga van ugatni egész éjjel, akkor a vadászkürtnek ls joga van egész éjjel szólnia...

2010. júl. 26. 09:56
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Én megértem a kérdezőt, de a megoldás nem a kutyák megölése, bár bevallom egyszer én is megfenyegettem a szomszédot, hogyha még egy éjszakát végigüvölt a kutyája akkor kölcsönkérek egy puskát és lelövöm. Bármennyire is szeretem az állatokat az nem volt tartható állapot, hogy a kutya egész éjjel a hálószobám ablaka alatt ugatott, mély, öblös hangja volt a szobánk szó szerint beleremegett. Mi úgy oldottuk meg, hogy az éjszaka közepén áttelefonáltunk a szomszédnak és áthívtuk. Nem volt könnyű, de a férjem elég határozottan közölte vele, hogy vagy jön vagy rendőrt hív. Piszkosul megdöbbent, hogy tényleg milyen zajt okoz a kutya. Ők állítólag nem hallották, mert a hátsó oldalon van a hálójuk. Nem győzött elnézést kérni a pasi, azóta ha rázendít az eb este mindig kijön és helyére parancsolja. Ezt sajnos több hónapnyi szenvedés után sikerült elérni. A pihenéshez mindenkinek joga van. Az éjszaka nyugodt alvásra való.
2010. júl. 26. 10:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Tényleg nem a kutyákat kell megölni, maxmum a nénit, ha nem lehet vele egyezkedni.

Én a szomszédaimmal vagyok így üvöltenek és üvöltetik éjszaka a zenét, skype-t számítógépes játékokat, szép szóval beszéltem velük, csúnyán, rágót nyomtam a zárjukba meg minden, semmi sem használt. Hogy mi használt?

A füldugó tökéletes megoldás, teljesen elszigeteli a zajt, és nekem legalábbis reggelre többnyire kiesik. :)

2010. júl. 26. 10:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja és patikában lehet kapni, 300 ft körül van és hónapokig lehet használni egy párt. ;)
2010. júl. 26. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!