Mit csináljak nem bírok aludni a kutyáktól?!
XDD rántott szivacs ez nagyon jó, az is hülye aki kitalálta.
Véleményem szerint semmiféleképpen ne öld meg őket, talán szólni kellene a szomszéd néninek, hogy ez a problémád és ha nem tesz ellene, akkor fel lehet jelenteni a rendőrségen. Az egyik ismerősöm most volt kénytelen vidékre vinni a kutyáját, mert őt feljelentették a szomszédai, hogy a kutya addig ugat, amíg ő haza nem ér.
Ezen a rántott szivacson még mindig borulok.... :D
Sok mindent nem tudsz csinálni, a jegyzőnél tudsz bejelentést tenni, de ne várj semmi jót, mert jelenleg magyarországon a kutya ugatáshoz való joga erősebb a te pihenéshez való jogodhoz.
Próbálj meg beszélni a hölgyel, hogy zárja el estére a kutyákat, nálunk a demonstratív megfélelmlítés jött be, és a testi erőszak( igaz nem egy nénivel álltam szemben hanem egy középkorú "úrral")
Nem irigyellek, átestem ezen én is 1 évig nem aludtunk, az egész csalán altatóval pihent.
A kutya megölése nem a legjobb megoldás, mert ők a legártatlanabbak.(de megértem, hogy eszedbe jutott felörli az embert a permanens zaj.)
Nézd meg a helyi álattartásra vonatkozó szabályokat, hátha van benne kapaszkodó,de a legjobb ha a hölgyel egyezkedsz.
A többieknek meg üzenem, hogy azt kívánom nekik, hogy a szomszéd vegyen egy vadászkürtöt, és hónapokon keresztül egész éjszaka fújja a hálószoba ablakuk alatt.Mert ha a kutyának joga van ugatni egész éjjel, akkor a vadászkürtnek ls joga van egész éjjel szólnia...
Tényleg nem a kutyákat kell megölni, maxmum a nénit, ha nem lehet vele egyezkedni.
Én a szomszédaimmal vagyok így üvöltenek és üvöltetik éjszaka a zenét, skype-t számítógépes játékokat, szép szóval beszéltem velük, csúnyán, rágót nyomtam a zárjukba meg minden, semmi sem használt. Hogy mi használt?
A füldugó tökéletes megoldás, teljesen elszigeteli a zajt, és nekem legalábbis reggelre többnyire kiesik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!