Elektronikai hulladékot elvisz valaki ingyen vagy kis pénzért?
Akinek nem viszik el a cuccait ingyen hova vagy kivel szokta elvitetni?
3db tévé, 3db hűtőgép, 1 db gáztűzhely, 2 db rádió ( nagyon régi), lemezjátszó ingyen elvihető!
Nagyon undik, nagyon büdik és nagyon rosszak tehát alkatrésznek sem jók, igazából "vasas" emberek érdekelnének akik elvinnék.
Sőt még én fizetek 5 ezer Ft-ot ha elviszed úgy hogy lecipeled a 4. ről ( lift nincs).
A képeken a porszívó kivételével mindet elkéne tüntetni.
IV. kerület, Újpest, városkapu metrómegállónál holnap délután valaki zsigulátoros utánfutós?
Elektronikai hulladékot nem viszik el. Nem is szabad kitenni. Legalábbis nálunk így van.
Hűha... hogy kerültél ebbe a helyzetbe?...
Akkor kell fogadj egy lomist, és sok pénzért elszállítja a hulladéklerakóba.
Vagy oda, ahol most lomtalanítás van, tehát a XIII. kerületbe, ahol holnap lehet lerakni, nem tudom, melyik részén van az, csak az ott lakók tudják.
Elég sok lesz.
3: Hát pedig nem szerepel a tiltólistán, és akkor szokták kitenni, el is viszik.
Csak gumiabroncsot láttam eddig, hogy azt otthagyta az FKF.
Nálunk (Pest megye) nem viszik el és a lomtalanítást sem utcaszinten, hanem egyénileg végzik - egyéni hívásra - egy évben 1x.
Az elektronikai cikkeket meg egy évben 1x, egy bizonyos napon lehet leadni a Polgármesteri hivatal udvarán.
Hulladékudvarba ingyenesen el tudod vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!