Ha az Otthon Melege Program keretében tudok venni egy új hűtőt és elszállítják a régit, gyakorlatilag ingyen odaadom nekik a régi hűtőmet, amit egyébként 20 ezerért el tudnék adni. Megéri így nekem?
Szóval az új hűtőd árának a fele 20.000Ft. Vagyis 40e-ért nézegetsz új hűtőt?
Szerintem akkor a mostani hűtőd sokkal jobb, ha ezért 20.000-et is adnának, de az biztos, hogy sokkal nagyobb. :-)
Ez egy környezetvédelmi, energia takarékossági program.
Arról szól, hogy a te elavult energiapazarló géped helyett állami támogatással tudj venni egy modern takarékos gépet.Csak másodlagos, hogy spórolsz vele.
Az hogy megéri-e neked, azt döntsd el te!
Nem tudom te hol làttàl 40-ért hűtőt, mi tavaly vettünk, 120.000 volt.
Szerintem te jàrsz jobban, de nézz utàna, egyàltalàn nem ismerem ezt hogy működik.
Szerintem a kérdező úgy gondolta, hogy az állam 50%-ot finanszíroz, a másik 50% lehet 40 ezer Ft (amit neki kell fizetni).
Az akció lényege, hogy kivonjanak elavult hűtőket.Ha te eladod, a vevőd szintén használni fogja, tehát továbbra is környezetszennyező, sok energiát fogyasztó gép van forgalomban.
Az állam NEM adja a fél hűtőd árát, HA nem teljesíted a téged terhelő feladatot!
Tudsz számolni?
Van 40000-ért A+ hűtő, nem csak 100 fölött lehet venni. Van, akinek (sajnos) a kicsi hűtő is elég (vagy legalábbis arra sincs pénze, csak támogatással). Pl egy HGCS programban szereplőnél az 50k alatti hűtők:
Ez az utolsó válasz ez nagyon tetszik!
Egyébként pedig én egyedül élek és most is egy kicsi Zanussi hűtőm van, 85 cm magas és 20 ezerért láttam a Vaterán, hogy ilyet árulnak használtan.
Igen, lehet 40 ezerért új hűtőt venni, sőt a Tescóban még olcsóbban is láttam. És ha megkérdezitek, hogy a Zanussi hűtőmet miért akarom lecserélni egy kevésbé minőségi újra, arra az a válaszom, hogy kb. 15 éves és egy kicsit rozsdás. Drága hűtőre pedig nincsen pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!