Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha az Otthon Melege Program...

Ha az Otthon Melege Program keretében tudok venni egy új hűtőt és elszállítják a régit, gyakorlatilag ingyen odaadom nekik a régi hűtőmet, amit egyébként 20 ezerért el tudnék adni. Megéri így nekem?

Figyelt kérdés
Most indul az Otthon Melege Program, segít az állam új hűtő vásárlásában, 50%-ot finanszíroz belőle, de a régi hűtőmet ingyen elszállítják. De valahogy nekem úgy tűnik, hogy rosszabbul járok, mert ha ehelyett eladnám a régi hűtőt, akkor keresnék vele 20 ezret és akkor majdnem meg lenne az új hűtő árának fele, amit a Program keretében egyébként kifizetnek. Hogy is van ez?

2018. okt. 27. 05:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
Az a kis hűtő a vaterán 20k-ért,még húsvétkor se fog elkelni!
2018. okt. 27. 21:48
 12/13 anonim ***** válasza:
79%

Legrosszabb esetben is 25 ezer forint támogatást ad az állam.

Tehát megéri ebben a programban cserélni a hűtőt.

2018. okt. 28. 10:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy a Tescoban milyen hűtő van 40k alatt, de nem szabad elfelejteni, hogy bármilyen szar megvásárlását azért nem támogatja állam-bácsi. Csak azon hűtők vásárlásához ad támogatást, amelyek a támogatott készülékek között vannak. Ez a felsorolás (szép hosszú) a honlapjukon megtekinthető.
2018. nov. 1. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!