Milyen aroma fertőtlenitő is egyben? Esetleg olyan ami a rossz szagokat elveszi, de nem lesz valami feltunő szag, pl vanilia vagy más?
Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 08:22
1/9 anonim válasza:
Fahéj, kakukkfű, szegfűszeg (ezek peneszolo hatásáról írtam a diplomadolgozatom) + borsmenta is fertotlenot, mikor beteg vagyok, azt szoktam parologtatni a lakasba
2/9 anonim válasza:
Az aroma nem fertőtlenít, de illóolajok igen.
Gyakorlatilag mindegyik, de vannak kimondottan légúti betegségek elleni fertőtlenítők.
Vízben kell feloldani és alágyújtani.:)
3/9 anonim válasza:
Leginkább nem az aroma fertőtlenít, hanem a fertőtlenítőkhöz szoktak adni illatot. Talán még a citrom a leginkább olyan, ami ugye sav lévén fertőtlenít is és jó az illata, de nem minden felület fogja szeretni, pláne nem nagy koncentrációban. Mire akarod használni? Rossz szag és kórokozók ellen legjobb a gyakori szellőztetés. Ha meg valami bútort, kilincset, vizes helyiségben akarsz fertőtleníteni többféle felületet, akkor ahhoz kell venni neked tetsző illatú és összetételű pl. törlőkendőt vagy folyékony tisztítószert. (De nem mindegyiket szabad direktben belélegezni, akkor se, ha jó illatot adtak hozzá.)
5/9 A kérdező kommentje:
raktárban van kellemetlen szag ahol rengeteg minden van. olyasmi mint a padlásunk volt régen amikor galambok fészkeltek be. van setleg tipp, mi az a szag? Egyes, A diplomamunkád nyilvános? Ha igen tudsz adni egy pdf linket? Megköszönném.
2020. márc. 3. 15:07
6/9 A kérdező kommentje:
még olyant is hallottam, hogy az aktiv szén magába szivja a szagokat. és ez ugyanaz mint a faszén? mivel nem csak egy hutőről van szo hanem raktárrol, joval több kéne ...
2020. márc. 3. 15:08
7/9 A kérdező kommentje:
amugy a szellőzés jo, vannak rácsos ablak nélkuli nyilások. állandoan nyitva. vagy értemes berakni egy ventillátort ami mozgatja a levegőt?
2020. márc. 3. 15:09
8/9 anonim válasza:
5: Lehet, hogy befészkeltek oda is?
Megdöglött ott valami?
Villany van a raktárban?
Elsősorban takarítani kellene, átrámolni.
9/9 A kérdező kommentje:
konkrét állat nincs. én olyasitől tartok hogy penész, vagy rovarok, s azok egyéb nyoma. bedöglött pete, stb.
2020. márc. 4. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!