Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudna kijönni 2ember...

Hogy tudna kijönni 2ember 1500 ftból 10-éig? Konzerv májkrémek, zacskós levesek vannak.

Figyelt kérdés
Új munkahely, új szállás, 10-én jön az első fizu. Tisztálkodási szerek, ilyesmik is vannak. Egyedül a kaja kérdéses.
2020. jan. 15. 11:50
1 2
 11/17 anonim válasza:
65%
Fú, nagyon sajnálom, ez rettentően kevés. Én azt javaslom, vegyél lisztet, élesztőt, só, olajat, kis cukor és süssél kenyeret. Úgy jobban kijössz. Én is itthon sütöm.
2020. jan. 15. 20:14
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Kérj kölcsön.

De nem értem, hogy lehet úgy kimenni külföldre dolgozni, hogy nincs tartalékod.

Gondolj bele, ha ér valami baleset. Csak elesel és eltöröd kezed lábad. Vagy egy influenza, vagy akármi. Szomorú, de inkább vártál volna még a kimenetellel. Ésszel is lehetne a dolgokat csinálni, és akkor egyszerűbb lenne.

És tudom, könnyen beszélek....

2020. jan. 16. 06:37
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem írta sehol, hogy külföldre ment, de ettől még lehet.

Kérdező!

Hogy lehet 2 ember annyira elzárkózva mindentől és mindenkitől, hogy kettejüknek összesen nincs legalább EGY szülője, rokona, barátja, akitől lehetne kölcsönkérni 20ezer Ft-ot?

Az 1500 Ft. kenyérre nem elég 10.-ig.

2020. jan. 16. 11:25
 14/17 anonim ***** válasza:
68%

13-as!

Azt írta, hogy az "ideutazás".. ebből következtettem a külföldre.

12 voltam..

2020. jan. 16. 12:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem külföld, csak az ország másik fele. A szülők nagyon messze vannak, és sajnos ők sem tudnak segíteni, pont ezért jöttünk, egy jobb élet reményében.
2020. jan. 16. 12:14
 16/17 anonim ***** válasza:
83%

"Zacskós leves, májkrém van"

Ok, de mennyi van ezekből? Ne kenyeret vegyetek, az nem elég jó ár-érték arányban. Rizs meg étolaj kellene, azzal jöttök ki a legolcsóbban. De szerintem még úgy sem lesz elég, hacsak nem nagyon sok levesről és nagyon sok májkrémről van szó.

2020. jan. 16. 17:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbáljatok segítséget kérni. Őszintén szólva jó érzésű ember nem megy el ilyen mellett anélkül, hogy legalább egy kiló kenyeret ne venne nektek. Akkor sem, ha biztosan dönthettetek volna okosabban is. Jó kis tanulópénz ez nektek.

Ha egy szomszédom, akit kétszer láttam itt lakásunk során kottyintaná el, hogy 1500 forintja van 3 hétre, akkor fognám magam, elmennék bevásárolni és letennék egy alapvető élelmiszerekből álló csomagot az ajtaja elé. Lehet, hogy minden héten. Azt sem tudná, hogy én voltam.

Ha tényleg nem tud segíteni senki, se barát, se család, se senki (amit nehezen hiszek el, hisz 5 ezer forint is pont 5 ezer forinttal több, mint az 1500 forint), akkor tényleg próbáljatok online felületen segítséget kérni.

Három hétre 2 embernek 1500 forint nagyon kevés. Tényleg a rizs, vagy kenyér alapanyag a legnormálisabb választás.

Esetleg érdemes pékségeket felkeresni zárás környékén, hogy a kidobásra ítélt pékárut elvinnétek. Zárás környékén a diszkont áruházakban is jelentősen leárazzák azokat, amiket másnap már nem tehetnek ki.

Merre laktok?

2020. jan. 17. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!