Mit szóltok ehhez?
csak 4 ezer volt a villanyszámla.
ketten lakunk egy panellakásban, mindketten sokat tv-zünk és gépezünk. plusz még ugye ég a villany, megy a hűtő, meg elég sokat a ventillátor.
mégis mit szólnék hozzá? :D
örülj neki, több pénzed marad kotonra :D
nekem legalább szükségem van rá. xD
lúúúúzeeeeeerrr vagy. :DDD
"nekem legalább szükségem van rá"
Hát igen. Jobb is, ha nem örökíted tovább a korcs génállományodat...
Legalább írtad volna meg, hogy átalányt fizetsz és ez egy elszámoló számla volt, vagy havonta diktálsz, és úgy jött ez ki... Enélkül kész idiótaság a kérdésed. Mondjuk ezekkel is az lenne.
Amúgy örülök neki. Ezt szólom hozzá.
egyértelmű hogy diktálós.
ezek szerint neked nem. xD
Hát ez tényleg egyértelmű volt.
Akkor viszont valaki balf.sz volt, és nem tudta rendesen leolvasni az órát. Vagy csak rosszul diktált. Ez a legvalószínűbb. Majd a következő hónapban kifizeted.. Addigra talán drágább lesz a villany, úgyhogy többet fizethetsz. De az is lehet, hogy rossz a mérő. Akkor majd kijönnek ellenőrizni, megállapítják, hogy manipuláltad az órát, és jól megvágnak 1-2 százezerre. Úgyhogy gyorsan örülj sokat ennek a 4ezernek!
Interneten jelentesz óraállást,vagy telefonon ?
-ha telón----passz !
Ha neten,diktálj most ! Ha megnézed,mennyi lenne most a végösszeg----a végén írja--"elfogadom<>nem fogadom el"-Katt a "nem fogadom el"-re,kilépsz,és nem rögzül ez a diktálás,csak megtudtad,mennyi lenne a mostani...!
anyukád a lúzer, nyomorék -,-
első voltam...
ne anyázz, ok?!
am. én diktáltam be, 78at használtunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!