Panel 10. emelet?
Sziasztok!
!!!!Fúrás, szomszéd, liftbedöglés és beázáson kívül!!!!
Tudnátok nekem írni előnyöket és hátrányokat arról, hogy ha én most egy panel lakás 10. emeletére költözök? :)
Köszönöm
Nem a mostani lakóhelyemen, de máshol egy kb. 5000 lakásos lakásszövetkezet vezetőségi tagja voltam és éppen a műszaki dolgok tartoztak a feladataim közé. Ott is voltak külsőben leszigetelt épületek. Minden lakótömbnél a fűtés általában 25%-kal olcsóbb lett.
Ha beázik a tető, ill. más probléma adódik, addig kell zaklatni a közös képviselőt, amíg meg nem javítják!!! Azért bízta őt meg a társaság, azért választották őt meg, azért kapja a jutalmát, hogy a lakók érdekében MAXIMÁLISAN eljárjon!!! Ha nem teszi, azonnal le kell váltani, beperelni, kártérítést követelni tőle! Van felelősségbiztosítása? Ha nincs követeljétek meg tőle, és ha nem akarja megkötni - távozzon! Vonjátok felelősségre az ellenőrző bizottságot is, hogyan ellenőrzi a panaszok megoldását, miért tűri a beázások (vagy más lényeges panaszok) elodázását a közös képviselő oldaláról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!