Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gázkonvektor kéményén gáz...

Gázkonvektor kéményén gáz áramlik ki, erős gáz szag a kéménynél. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A házban, a konvektornál nem érzek semmit de ahol a kémény van( az emeletes ház belső udvara felé néz) a folyosón tényleg erős gáz szag van. Mit tegyek? Szerelő? Tűzoltó? vagy megoldódik magától/énis megtudom oldani

2019. okt. 24. 19:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hálistennek ez az egész balhé az albiban van én meg hazautaztam hétvégére. De gyanítom hogyha a valaki rágyújt a konvektor kéménye előtt annak nem lesz jó vége.
2019. okt. 25. 12:55
 12/19 Szirty ***** válasza:
100%

Most miért durrogsz?

Én spec. javasoltam hogy nézesd meg szakival.

Hogy miért? Mert én nem érzem azt a szagot amit te, csak azt látom amit ide leírsz. Az ítéleted hitelességében a szagot illetően nem igazán bízhatok mert egyrészt nem ismerlek (messziről jött ember azt mond amit akar) másrészt sokan keverik az gáz égéstermékének és a gáznak a szagát (etil-merkaptán szaga amivel szagosítják a gázt).

A kérdésed végén kijelented hogy te is meg tudod oldani.

Akkor mi a kérdés?

Le tudnád írni milyen válasszal lennél elégedett?

2019. okt. 31. 18:02
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem jelentettem ki hogy megtudom oldani. Az is a kérdés része volt. Az hogy valószínüleg a gáz égéstermékének szaga olyan, az hasznos válasz volt köszönöm. Azt meg hogy durrogok nemtudom hogy mire mondod.
2019. nov. 1. 14:38
 14/19 Szirty ***** válasza:

"Nem jelentettem ki hogy megtudom oldani."

De igen, mert nem írtál kérdőjelet a mondat végére! :)

Említetted hogy az is érzékenyen érint hogy írásjeleken és kimaradt betűkön lovagolnak a válaszolók, de van az úgy hogy nem mindegy kiisszuk a bilit vagy kivisszük a bilit... (nekem legalábbis nagyon nem mindegy)

"Azt meg hogy durrogok nemtudom hogy mire mondod."

Arra hogy méltatlankodsz a válaszok miatt. :)

2019. nov. 1. 15:00
 15/19 A kérdező kommentje:
Woa lvl 99 grammar náci. Ha a válaszokkal elégedetlen voltam akkor az inkább a válasz stílusában volt valami kifogásolható. Azt meg hogy szerlőt hívjak? vagy megoldódik magától. a "vagy" miatt elég nehezen lehet kijelentésnek felfogni de gondolom az olyanok mint te nagyon igyekeznek e téren.
2019. nov. 2. 12:08
 16/19 Szirty ***** válasza:

Látod, te sem vagy teljesen tisztában azzal amit leírtál. Ez volt az:

"Szerelő? Tűzoltó? vagy megoldódik magától/énis megtudom oldani"

A "vagy" tehát arra értendő hogy hívj szerelőt, tűzoltót vagy megoldódik.

A mondat második része kijelenti hogy te is meg tudod oldani.

Én ezt így értelmeztem.

Ha ez szerinted nem helyes, akkor pontosítsd. Szerintem nem engem kell lebaxni érte!

Én csak annyit tettem hogy mivel számomra nem volt egyértelmű amit iderajzoltál, rákérdeztem hogy pontosítsunk. Ez neked nem tetszik és fröcsögsz.

Volt agy problémád a gázkészülékkel.

De most már kettő van, az egyik velem. :)

2019. nov. 2. 14:46
 17/19 A kérdező kommentje:
Hat értheted ahogy akarod a probléma amugy is megoldódott de szívesen járok ide nyelvújítási témákról vitatkozni. Szoval amiatt a / jel miatt úgy kéne értelmezni a mondatot hogy "Szerelő? Tűzoltó? vagy megoldódik magátol esetleg én is megtudom oldani? Nem akartalak lebaszni néha elfelejtem hogy ami nekem magától értetődő az másnak cseppet sem biztos, hogy az. Remélem ez a magyarázat segít a mondat értelmezésében.
2019. nov. 3. 13:46
 18/19 Szirty ***** válasza:
100%

"Nem akartalak lebaszni néha elfelejtem hogy ami nekem magától értetődő az másnak cseppet sem biztos"

Az elejétől sejthető volt hogy mit akartál volna leírni. Nem sikerült.

Én arra szoktam reagálni amit sikerült tényleg leírni. Hátha legközelebb sikerül...

Kérjek elnézést? :)

2019. nov. 3. 19:00
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát az lenne a minimum.
2019. nov. 3. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!