Gázkonvektor kéményén gáz áramlik ki, erős gáz szag a kéménynél. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A házban, a konvektornál nem érzek semmit de ahol a kémény van( az emeletes ház belső udvara felé néz) a folyosón tényleg erős gáz szag van. Mit tegyek? Szerelő? Tűzoltó? vagy megoldódik magától/énis megtudom oldani2019. okt. 24. 19:29
1/19 A kérdező kommentje:
Őrláng ég szóval a bent is szivárogna gáz gondolom élégne de nem vagyok benne biztos csak abban hogy nem akarok holtan ébredni
2019. okt. 24. 19:33
2/19 Szirty válasza:
Én megnézetném.
Kérdés hogy tudsz-e különbséget tenni a gáz szaga és a gáz égéstermékének szaga között.
3/19 anonim válasza:
Normális emberben ilyenkor felébred az életösztön és azonnal elzárja a hibásnak vélt berendezést majd felhívja a gázszerelőt.
Persze van aki a GYK-ra ír ki kérdést, az is opció.
4/19 Ékezetes billetyűzet válasza:
Kezdd el feszegetni a konvektor házát egy csavarhúzóval, majd rúgjál bele kettőt. Ha kellően eldeformálódott, garantálom, hogy nem lesz életveszélyes, mert az őrláng sem fog megmaradni. :)
Hívj gázszerelőt, addig pedig kapcsold ki az eszközt. A tűzoltókat ne hívd, mert az nagyon sokba fog kerülni neked.
5/19 anonim válasza:
bisztosss hogy gázszag? és nem "füst"szag?
6/19 A kérdező kommentje:
Egy lehtséges gazszivaárgás mellett túltem az az estét ugy hogy fel se robbantam/meg se fulladtam én ezt inkább nevezném életképesnek te gyökér. Aki meg ilyeneket irogat egy teljesen normális kérdésre annak annyi esze sincs mint egy toast kenyérnek.
2019. okt. 25. 11:09
7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes magyarázatot, ciceroi beszéd volt! Örülök hogy akad még pár ilyen, diputában ennyire jártas ember az országban, mint te! Remekül felépített és kivitelezett valasz, támadhatalan logikával.
2019. okt. 25. 12:23
9/19 A kérdező kommentje:
Magyar vagyok és nagyon szánalmas dolog a betűk kihagyását helyesírási hibának számítani. Ha meg nem tudod mi az a disputa tegyél fel róla kérdést GYK n szívesen megválaszolom neked :)
2019. okt. 25. 12:41
10/19 A kérdező kommentje:
Ímádom ezt a GYK s logikát, ha nem teszel ki pár vesszőt meg ékezetet mert rázkódik a vonat vagy mert telefonról írsz akkor már egyből abberrált vagy és a kötekedő grammarnácik mitozissal kezdenek szaporodni a poszt alatt.
2019. okt. 25. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!