Hova érdemes külföldön kiköltözni?
Angol nyelven tanulok és valamennyire beszélem is szóval egy kicsit az lenne a cél, hogy beszéljenek ott Angolul.
De igaziból csak érdekel hol van lehetőség, jó munka, megélhetés, lakások, időjárás stb. Ahol le lehet élni egy életet vagy legalábbis sok időt kint lenni.
" de nyilván ugyan azzal a munkával vagy csak munka stílussal ami legyen egy betanított egyszerű munka, szerintem külföldön többet lehet keresni és az életszínvonal is jobb."
De csak szerinted!
...és nem egy betanított munkásnak!
Gyanítom, hogy még az életben nem jártál külföldön, és így fogalmad sincsen a ny.európai árakról.
Kérdezzed meg a Hollandiában élő kedves válaszolótól, hogy mennyi egy lakás ára?!
Avagy mennyibe kerül egy egyszerű vendéglőben egy fagyi, egy kávé, egy ebéd??
Vagy mit értesz -számodra- jobb életszínvonal alatt?
OKÉ!
Csak annyit értsél meg, hogy nem bántásból lettek ezek az intelmek leírva, hanem féltésből.
Igen sokfelé jártam már, de sehol sem tapasztaltam, hogy "jobb életszínvonalon" élt volna kint bárki is, akinek nem volt ütős szakmája és megfelelő gyakorlata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!