Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nyitva hagyjam az ablakot...

Nyitva hagyjam az ablakot nappal? Naon meleg van!

Figyelt kérdés
mikor van huvosebb a lakasban? ha nyitva hagyom az ablakot, vagy ha becsukom, esetleg lehuzzam a redonyt? délelott melozok, 3 körul érek haza.
2010. júl. 15. 03:00
 1/7 anonim válasza:
én éjszaka szellőztetek és nappal becsukom. mivel nappal melegebb van kint, ezért csak bejönne a meleg :)
2010. júl. 15. 03:50
 2/7 A kérdező kommentje:
értem. de ha becsukom naon fullett a levego. ha nyitva hagynam akk bejon egy kis szello. amugy eddig én is igy csinaltam. most az uj stratégiam szerint haza érek melobol 3 körul, alszom éjfélig (bar nem a legjobb 68 fokban), aztan 5-kor megyek meloba. igy ha sikerul elaludnom, akkor nem szenvedek ébren a melegben.
2010. júl. 15. 04:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen húzd le a redőnyt! A levegő lehet, hogy rossz lesz, de legalább hűvös(ebb). Amikor hazaérsz, kitársz mindent, és a rossz levegőt 5 perc alatt frissre cseréled. Ezalatt az idő alatt a friss meleg levegő nem fogja felmelegíteni a szobát, tehát hamar visszahűl.
2010. júl. 15. 08:31
 4/7 A kérdező kommentje:

nah szoval!

tegnap fullra becsuktam ablakokat és naon meleg volt, + levego se volt. ma mindent nyitva hagytam és kellemesen "hűs" az ido, pedig ma melegebb van kint. holnap kiprobalom a redonyos megoldast és mindenkép irok! thx!

2010. júl. 15. 15:40
 5/7 Ofília ***** válasza:
Ha kicsi a lakás semmiképpen se zárd be!
2010. júl. 16. 08:04
 6/7 A kérdező kommentje:

45m2, tégla, 3. emelet, 4 emeletes, keletre néz.

kiprobaltam redonnyel:S hát sztem a tegnapi (nyitva hagyott ablakos) volt a legjobb. még probalkozok, valszeg nem mostanaban lesz vége ennek a kelemes melegnek.

2010. júl. 16. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Az alapelvek:

- a redőnyt a besütő nap ellen kell leengedned

- ha kint melegebb van mint bent, becsukod az ablakot, ha hidegebb van, kinyitod.

Tehát nappal csukva, éjjel nyitva. Redőny meg akkor lent, amikor besütne a nap.

2010. júl. 16. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!