Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szomszédoknak, hogyan mikor...

Szomszédoknak, hogyan mikor illik bemutatkozni?

Figyelt kérdés
Egy kis faluban vettünk házat, még pár hónapig felújítunk és csak utána költözünk be. Szeretném ha jó lenne a viszony a szomszédokkal. Eddig társasházban laktunk, ott köszöntünk ha találkoztunk a lépcsőházban de ennyi.
2019. júl. 31. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
meglátod hogy ott van a háza előtt vagy az udvarban, odamész elmondod hogy xy vagy az új tulaj, váltasz vele pár közhelyes mondatot és ennyi.
2019. júl. 31. 19:14
 2/4 anonim válasza:
63%
Amerikai filmek tanulsága szerint süteményt, pontosabban kekszet érdemes sütni és azzal körbesétálni és bemutatkozni... :) (ezt most viccből is írtam meg komolyan is amúgy - miért is ne...?)
2019. aug. 1. 02:26
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Nekem furán hat a sütizős téma, itthon ez nem annyira szokás. Én is inkább azt javasolnám, amit az első válaszoló. Ha látod őket, akkor odamész egy nagy mosollyal, bemutatkoztok, beszélgettek pár mondatot és ennyi.

Mi társasházban is így mutatkoztunk be. Már felújításnál összefutottunk a közvetlen szomszédokkal, amikor még nem is laktunk ott. Nálunk nagyon jó a lakóközösség, néha már túl jó is. Olyan, mint valami kollégium. :D Mindig talál az ember társaságot, ha akar és számíthatunk is egymásra mindenféle szempontból.

A sütizés nekem nagyon erőltetett és szerintem sokan idegenkednek tőle. Ha ezt a formát választjátok, akkor próbáljatok ne tolakódók lenni, ne érezzék azt, hogy mindenáron be akartok menni, csak adjátok át a sütit, beszéljetek pár mondatot, majd köszönjetek el.

2019. aug. 1. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon javaslom, hogy bemutatkozás után tartsátok meg a három lépést és ne bratyizzatok le egyből mindenkivel, mert a fejetekre nőnek!!

Mindenről kifaggatnak, azután viszont kibeszélnek...

2019. aug. 1. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!