Ismerősöknek, szomszédoknak előre köszöntök, vagy megvárjátok amíg ők köszönnek rátok? Egy nőnek illik előre köszönni egy férfinak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 22:23
1/3 anonim válasza:
Egy nonek nem illik elore koszonni egy fefinak, kiveve ha idos bacsirol van szo.
Erkezei sorrend is szami, es hogy milyen idos a illeto.
pl.: ha en mar bennt vgyok a lift elott altlaban az koszon eloszor aki utannam erkezik.
Van olyan is hogy egyszerre koszonunk.
De idoseknek mindig elore.
Mondjuk mi mindenkivel joba vagyunk :)
2/3 anonim válasza:
Nem illik előre köszönni egy férfinak. Én (mint nő) mégis azt tapasztalom, hogy ugyanazokból az ismerős férfiakból inkább meg se mukkannak,ha köszönésre kerül a sor,semhogy előre köszönjenek. Nem tudom miért,talán neveltetés (hiánya!) talán egyéb.
3/3 anonim válasza:
Mindkét előző hozzászólóval egyetértek teljesen!
Én mégis valami fura szerzet lehetek, mert ha meglátok egy ismerőst, és épp jó kedvem van (általában szerencsére az szokott lenni), akkor előre köszönök, nem törődve vele, hogy egy tőlem tíz évvel idősebb férfi szomszéd az ,vagy pedig a szemközti tíz éves Jancsika. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!