Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fáktól hűvösebb lesz a ház?

Fáktól hűvösebb lesz a ház?

Figyelt kérdés
Tetőteres 80-as évekbeli házam van, új szigetelés van a tetőtérben. Baromi meleg van, még a földszinten is. Az ok szerintem az, hogy telibe kapja a nap a házat is, a földet is. Egyik ismerős háza ugyanolyan, mint az enyém, fákkal beültetett. Viszont a háza nincs a fák által védve, az is kapja telibe a napot, mert messzebb vannak a háztól. De a házban nincs az a dögletes meleg. Mondta is az illető, hogy sokat számít, hogy a föld nem melegszik fel a fáknak köszönhetően, így éjszaka alaposan át tudja a házat szellőztetni. Szerintetek? Érdemes néhány fát nekem is ültetni?
2019. júl. 29. 22:58
 1/4 mindentudó99 ***** válasza:
90%
Persze hogy érdemes. De tartós kánikulában úgy is csak a klíma segít. Főleg a tetőtérben. Itthon körbe van a ház fával mégis átmelegszik. Igaz szigetelés nincs. Megy a klíma.
2019. júl. 29. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De a hőérzet is más, ha növények vannak, páradúsabb a levegő, stb.
2019. júl. 30. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Persze, hogy érdemes. A kis műhelyben ahol vagyok megpusztultál nyáron, mióta megnőttek a kőrisfák teljesen jó.
2019. júl. 30. 06:42
 4/4 anonim ***** válasza:
58%
Hűvösebb lesz 15-20 év múlva..😆😆😆
2019. júl. 30. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!