Ha kint 22, bent 29 fok van nyitott ablaknál, hűvösebb lesz, ha becsukom az ablakot, és klímát kapcsolok 23fokra vagy nem?
Figyelt kérdés
2019. júl. 26. 02:15
2/7 anonim válasza:
Én egy ventilátor állítom a nyitott ajtóhoz úgy, hogy befelé fújja a kinti hűvösebb levegőt. Ventilátor fogyasztás: kb. 50 Watt. Klíma: kb. 800 Watt. Lehet választani.
3/7 anonim válasza:
Én egy ventilátort állítok a nyitott ajtóhoz úgy, hogy befelé fújja a kinti hűvösebb levegőt. Ventilátor fogyasztás: kb. 50 Watt. Klíma: kb. 800 Watt. Lehet választani.
4/7 mindentudó99 válasza:
És mikor 38 fok van kinn odaállítod a ventillátort az ajtóhoz? Én inkább bekapcsolom a klímát . Lehet választani. Szellőztetni addig tudsz míg nincs forróság. Aztán mar csak a klíma segít mondhat bárki bármit.
5/7 anonim válasza:
4# okoska, a kérdésben kint 23 fok van, bent 29, nem pedig, ahogy te írod. Olvasd el a kérdést legközelebb, mielőtt elkezdesz kalapálni a billentyűkön.
6/7 anonim válasza:
Van klímám, de reggelente én is a nyitott ajtóhoz teszem a ventilátort legalább egy órára, hogy átszellőztesse és lehűtse a lakást pár fokkal.
7/7 anonim válasza:
Ha kint 22 fok van, és bent 29, akkor én nem csuknám be az ablakot. És a klímát úgy indítanám el. Ha légmozgás van az ablakon keresztül, ez ebben az esetben a klímát segítené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!