A hidegvágó mire való? Kerékanyát kellene leszedni, de helyben forog - azt mondták üssem le hidegvágóval. A 16-os menetes szárat elviszi?
Áram nincs, kézi fűrész, csapszegvágó nem fér oda.
A csavar elindult, majd letört a hegesztés, így helyben forog.
Régi, komolyabb, sokat látott kocsmázó emberek azt mondták, üssem le hidegvágóval - ez működhet, kalapács-vésővel el lehet vágni a 16 mm menetes szárat?
Az anya lapjára tedd vágót.DE ne az egészre ,hanem csak az elejére ,aztán mindig beljebb.Majd megint kezd az elején.
Ha átvágtad ,próbál nyitni az anyát.Lehet hogy az anya igy ketté is törik .
Az a baj, hogy nincs húzása. Egy síndarabra fektetve megoldható lenne, de így kínos mindenképpen. Ha nekifogsz, akkor olyan vágót keress, ami keskeny élű, vagy keskenyre köszörülöd, és mindenképpen borotvaéles állapotú legyen az elején, mert lehet, hogy több élezés is kell neki, mire sikerrel jársz.
Nem lehet felétek kisgépeket kölcsönözni? Ha igen, egy akkus flex fél napra lehet egy ezres, ennyit megér szerintem.
Köszönöm a válaszokat!
Használtam már hidegvágót, laposvágót, de csak vékony, max 8 mm betonvasra - persze, kocsmás ember mondta: "Hó, mi annak idején a síncsavart is azzal ütöttük le!"
Én is úgy érzem, hogy 16 mm (edzett) anyag nem fog menni, így próbálok szerezni aggregátort.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!