Fürdőszoba újracsempézésénél milyen költségekkel kell számolnunk?
vannak vízálló festékek, de azért ezen ne spóroljatok már!
a csempe, ha jól van felrakva, akkor kibír nagyon sok időt. a festés meg elég igénytelenül néz ki.
pl. a nagyim régi házgyári lakásában lassan 40 éves a csempe, és még mindig bírja.
kell hozzá fugázó, fugakereszt, az a spakli, amivel rásimítod a csempe hátfalára a ragasztót, csempevágó, és még ki tudja.
ha még csak nem is láttad soha életedben, h hogy kell csempézni, akkor ne vágj bele. egyszerűnek tűnik, de ahhoz, h egyenletes legyen a fal, kell egy szakember.
asszem olyan 1500ft/nm anyagköltséggel együtt. ezen ne spórolj!
nem mondom, egy szobafestést még bevállal a laikus is, de ezt nem lehet olyan olcsón és egyszerűen kijavítani.
Albérletről van szó, leestek a csempék (összeszorítva, fuga nélkül voltak felrakva, naná, hogy nem bírták a vizet), a tulaj nem hajlandó kijavítani, mert szerinte nem kellett volna a falra vizet folyatni, ami szerintem abszurd, de mindegy. Még pár évig szeretnénk itt maradni, mert még a csempejavítással is olcsóbban jövünk ki, mint máshol. Ezért kérdeztem a festéket, ha az olcsóbban megvan, akkor inkább festünk :)
Egyébként a párom azt mondja, hogy tud csempézni, de a költségekkel ő sincs képben, gondoltam, egyszerűbb itt megkérdezni, mint végigjárni a boltokat.
A csempefelület 13 nm, ezek szerint azt szorozzuk 1500-zal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!