Igor Igorovics kérdése:
Nem szigeteltként hirdetett fogókészlet mennyit bír?
Figyelt kérdés
Mégiscsak műanyag a nyele. 1000v-ig nyilván nem jó, de mi van, ha a 230-ba nyúlok vele?
2019. ápr. 1. 19:14
2/9 A kérdező kommentje:
Jól sejtem, hogy az 1000v-os leginkább annyiban különbözik, hogy be van vizsgáltatva és megvan a papírja 1000v-ig? Persze azt is tudom, hogy leginkább azon mólik minden, hogy le vagyok-e földelve.
2019. ápr. 1. 19:44
3/9 anonim válasza:
1# vagyok
De alapvetően villany alatt nem dolgozunk.
4/9 A kérdező kommentje:
Jól sejtem, hogy csavarhúzónál annyiban talán érdekes, hogy azzal inkább nyúlunk áram alatti alkatrészhez, és ott könnyebben lecsúszhat róla a kezünk?
2019. ápr. 1. 19:47
5/9 anonim válasza:
A szigetelt bevizsgált szerszámon megvan a hivatalos jelölés. és alapvetően ez a rendszer 1000V-ig tart, azért addig vizsgálják. de néhány spec hely kivételével 400V-nál több nincsen.
6/9 anonim válasza:
Az ilyen csavarhúzók szára is szigetelt. mert a szár maga is okozhat zárlatot.
7/9 anonim válasza:
Illetve ha lecsúszik a nyélről a kezed, akkor a csavarhúzó szára ráz...
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, erre céloztam én is. Köszönöm a válaszokat. :)
2019. ápr. 1. 20:00
9/9 anonim válasza:
Amire nincs ráírva, hogy szigetelt azzal nem piszkálunk bele feszültség alatti dolgokba.
Valóban, műanyag de nem árt óvatosnak lenni. Ki tudja miből öntötték rá kínában. Nincs vizsgálva.
Kicsit megráz, te meg pont annyira ijedsz meg, hogy lecsúszol a létráról és 1,5 méterről kitöröd a bokádat. 6 hét fekvő gipsz, 4 hét járó. Haverom eljátszotta, qrva nagy szívás...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!