Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Gázkazánt szünetmentesről?

Gázkazánt szünetmentesről?

Figyelt kérdés

Táplálja valaki a gázkazánját szünetmentes táppal?

Áramszünet esetén nem szívesen maradnék fűtés nélkül.

Van ezzel bármi probléma?

Nyilván szinuszos UPS kell.

Az elektronika nem vehet fel sok áramot, viszont nekem a saunier duval themafast f25 h mod kazánban van egy kis melegvíz tartály fűtőszállal annak kérdéses a teljesítménye. A kazán használatija 220W -ot ír maximális villamos teljesítménynek, még az is lehet, hogy csak kis teljesítményű az a fűtőszál, mivel a tartály se nagy és csak tartani kell a hőt és elég...

2019. márc. 27. 11:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%
és ha a gázt zárja el putyin bá? akkor mit csinálsz? veszel szünetmentesgázt? te úgye az az ember vagy ha 2 napig be van zárva a bolt akkor félhavi fizetésed bevásárlásra költőd ugye?:D
2019. márc. 27. 20:25
 12/13 A kérdező kommentje:

# 11 van vegyes kazánom is, van fa, begyújtok ha gáz nem lenne, de olyanra még amióta én emlékszem még nem volt példa, hogy ne lenne gáz.

# 10 van olyan ups aminek nincs is saját akkumulátora, csak külső akkuval üzemel én konkrétan ilyenre gondolok. Mint pl. az SH1000

Még az sem feltétlen baj, ha nincs folyamatosan bekötve, legrosszabb esetben előveszem ha kell és rákötöm valamelyik autó akkuját és még lenne mozgásterem, hogy a vegyes kazánt, vagy a gázkazánt akarom működtetni róla.

A vegyes kazán wilo keringetőjét pl. 5W -ig is le tudom szabályozni és még így is kielégítően működik, egy 55Ah -s akkuról napokig is működhetne.

2019. márc. 28. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:
csináld meg a fűtésed úgyhoyg nem keljen keringető bele oszt cső
2019. márc. 28. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!