Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen kreatív ötlet van...

Milyen kreatív ötlet van pezsgőtabletta doboz tovább használásához?

Figyelt kérdés

2019. márc. 25. 10:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Én gyerekként zseblámpát csináltam belőle.
2019. márc. 25. 10:24
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem tetszik, hogy vastag műanyag, és csak dobjuk ki. Nem ér annyit az egész, akkor inkább tablettát veszek, ha praktikus módon nem tudom tovább használni.

Egy tippem van eddig: aprópénz gyűjtése benne, szempilla spirál, rúzs bele ha vigyázni akarok a külsejére mert a női táskában gyorsan kopott lesz.

Tudtok valami más, értelmesebb ötletet?

2019. márc. 25. 10:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkodtam, de semmi nem jutott eszembe :-/
2019. márc. 25. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Én a használt kotonjaimat szoktam rajta szárítani...
2019. márc. 25. 11:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Jó, akkor én rakok bele egy keskeny mini intim trimmelőt rezegve, körbetekerem egy kendővel vastagon, rakok a végére egy mag nélküli kissé szétnyitott szilvát, húzok az egészre egy kotont és kész egy segédeszköz ha unatkoznék.

Ha nem mondtam volna, a kérdés komoly és tényleg érdekel. Nem azt mondom, hogy miattam omlik össze a világ, de ha nem találok hasznosíthatóságot, akkor inkább kapszulát vagy por granulátum típusokat veszek.

A kérdésemet nem szükséges szét trollkodni!!!

Köszi! :)

2019. márc. 25. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz barkácsolni akkor szuper szortimentnek. Varrós dobozba gombosnak, gyöngyösnek, cérnatartónak. De akár többet összeragasztva ceruzatartó is lehet belőle.
2019. márc. 25. 20:19
 7/10 A kérdező kommentje:
És a kérdésem olyan irányú, hogy nem igaz hogy ezt a pontos henger alakú igazán erős műanyagot semmire nem lehet használni... életünk teli van bele való dolgokkal, vagy ami hasonlít hozzá, de egyszerűen semmi nem jut eszembe. Rendben, nagy gombokat is lehet benne tartatni, ugyanaz, mint a fém pénz. De más nem jut eszembe :)
2019. márc. 25. 20:22
 8/10 anonim ***** válasza:
egyszer csináltam belőle sópipát, de a napokban szomorúan kidobtam én is egy dobozt mert nem tudtam mire használni
2019. márc. 25. 20:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Tényleg, ha egymás mellé ragasztok sokat, akkor asztalra rendszerező lehet tollaknak, fakanálnak, konyhai hosszú eszközöknek stb. És körbetekerem valami díszes papírral vagy fóliával, na ez tök jó, végre :D
2019. márc. 26. 11:24
 10/10 anonim válasza:
100%
Én a hústűket tartom benne.
2021. jan. 2. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!