Transzferálással kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének, főleg hogy milyen anyagra lehet dolgozni, és mire figyeljek?
Figyelt kérdés
A gondom a következő: vettem transzfer médiumot, hogy a lézernyomott fotókat felvigyem fára, ám az alapul vásárolt nyírfa szelet nem volt elég sima (karácsony előtt mindent elkapkodtak, ez maradt), így hiába igyekeztem alaposan rádolgozni a képet bankkártyával, voltak olyan részek, ahova nem sikerült "benyomnom", így ott nem ragadt meg a fotó. Aztán vett a férjem akác kerítéslécet, amit feldaraboltunk, és hasonlóan az első alkalomhoz, itt is ment a transzfer médium a fára, majd rá a fotó, Igaz, hogy nem vártam 24 órát a száradással, csak 19-et, viszont meleg helyen, konvektor mellett volt. Mikor le akartam mosni a papírt, jött le minden, pedig alig dörzsöltem meg. Nem tudom, mi lehetett a gond? Túl keveset hagytam volna száradni, vagy esetleg kezelt volt a léc, lévén kerítésnek szánták (ezt sajna a férjem nem tudta megmondani)? Mikor lehetek teljesen biztos abban, hogy a fotó a fán marad, és nem fog lejönni róla, azon túl, hogy sima a felület? Karácsonyi ajándék lett volna, szeretném mihamarabb pótolni, így előre is köszönöm a válaszokat!2019. jan. 1. 18:10
1/1 anonim válasza:
Youtube fa simára csiszolására és portalanítására!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!