Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A pirográf mintát mivel...

A pirográf mintát mivel tőltsemki?

Figyelt kérdés
Ha egy vágodeszkába vagy asztalapba pirógráfiával mintát égetek mivel tőltsem ki a rést úgy hogy szép legyen de mégsem legyen be esése műgyantára gondoltam de nemtudom melyikfajta lenne jò meg melyik erős ha késel vágva van a vágo deszkán ne karcólja nagyon
2019. márc. 23. 06:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Pirográf módszerrel árnyékolni is lehet. Persze lehet én könnyen beszélek, mert festő és grafikus vagyok, portrékat is szoktam égetni vele. Nem tudom milyen készleted van, de ha van közötte lapos fej, azzal gyönyörűen lehet árnyékolni (pl. virágszirmot kitölteni).

Nem szabad rányomni, hogy az égés ne legyen mély és fekete, csak épp az élét ráfektetni és elhúzni a fafelületen, hogy bebarnuljon. Az árnyalat mélységét tudod szabályozni azzal, hogy mennyire erősen nyomod rá, illetve menyi ideig tartod rajta. Nehéz ezt leírni, de igyekeztem.

Küldöm az egyik munkámat, ahol zömében csak satíroztam:

[link]

2019. márc. 23. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!